ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μαζί θα το πετύχουμε!"

Ο λαός του Θρύλου είναι η δύναμή του. Το μεγάλο του "όπλο". Πόσω μάλλον στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Μια από τις πιο "καυτές" έδρες της Ευρώπης, κάτι που έχουν "βιώσει" ορισμένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της ηπείρου μας.

Και θα το καταλάβει την Πέμπτη το βράδυ η Άντερλεχτ. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να φτάσουν στην ανατροπή και η εξέδρα θα παίξει... μπάλα μαζί με την ομάδα.

Με τον Ελαμπντελαουί να στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Θρύλου, περιμένοντας για μια ακόμα φορά να στηρίξει την ομάδα και να της δώσει ώθηση για να φτάσει στην ανατροπή και το στόχο της. Με τον Ομάρ να ανεβάζει μια φωτογραφία στους λογαριασμούς του, στο social media, με το γεμάτο Καραϊσκάκη και το μήνυμα "Ο 12ος παίκτης".

Και να τονίζει ότι "Μαζί μπορούμε να το πετύχουμε. Όσο είμαστε ΕΝΑ, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να καταφέρουμε! Αυτή την Πέμπτη θα το αποδείξουμε ξανά..."

 

Together we can make it. As long as we are one, there is nothing we can't achieve. This Thursday we will show it again #olympiacos #fans #uel #olyand #together

Δημοσιεύτηκε από Omar Elabdellaoui OFFICIAL στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θέμα... ωρών το sold out!

    Θέμα... ωρών το sold out!

    Χαμός και τη Δευτέρα στα εκδοτήρια. Έχουν μείνει μόνο 1.000 "μαγικά χαρτάκια" για το ματς με την Άντερλεχτ.

  • "Είστε ο 12ος παίκτης"

    Το μήνυμα-κάλεσμα του Ρομπέρτο, στον κόσμο του Ολυμπιακού, για το ματς της Πέμπτης.

  • Πήρε και Ομάρ στο Βέλγιο ο Σίλβα

    Πήρε και Ομάρ στο Βέλγιο ο Σίλβα

    Με την αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε στις Βρυξέλλες ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, παρά το ότι είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Άντερλεχτ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ