ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόκριση την Πέμπτη, πρωτάθλημα (και μαθηματικά) την Κυριακή!

Πρόκριση την Πέμπτη, πρωτάθλημα (και μαθηματικά) την Κυριακή!

Μια εβδομάδα έμεινε. Την άλλη Κυριακή έχει... απονομή! Αλλά πρώτα υπάρχει μια ακόμα δουλειά να γίνει. "Καυτό" τετραήμερο για το Θρύλο, από την Πέμπτη ως την Κυριακή. Πρώτη αποστολή για τον Ολυμπιακό. Να αποκλείσει την Άντερλεχτ. Πέμπτη βράδυ θα γίνει αυτό στο Ναό!

Με "όπλο" του Θρύλου τον πύρινό του κόσμο και τους ποδοσφαιριστές, με ανεβασμένη ψυχολογία από την 4άρα με τον Ατρόμητο, να κάνουν κάτι ανάλογο και με τους Βέλγους. Οι οποίοι, όπως έδειξαν απόψε στο ματς με την Μπέβερεν, αν "φάνε" το πρώτο... τέλειωσαν!

Και μετά η ώρα της κούπας. Διότι με νίκη κόντρα στη Βέροια την άλλη Κυριακή, ο Ολυμπιακός είναι και μαθηματικά πρωταθλητής. Έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε, με διαφορά στη χειρότερη +18 από την ΑΕΚ και έχοντας το πάνω χέρι στα μεταξύ τους ματς, θα κατακτήσει το ταχύτερο -ημερολογιακά και σε αγωνιστικές- πρωτάθλημα της ιστορίας του. Κυριακή μεσημέρι στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Δεν θα πρέπει να πέφτει... καρφίτσα. Όπως και την Πέμπτη. Έχουμε μπροστά μας 180 λεπτά για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί δύο σπουδαίες επιτυχίες. Πρώτα την πρόκριση στους "16" του Europa League και εν συνεχεία την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 43ου στην ιστορία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Τα εισιτήρια με τη Βέροια

    Τα εισιτήρια με τη Βέροια

    Από αύριο το πρωί ξεκινά η διάθεσή του, για το ματς που ο Ολυμπιακός με νίκη κατακτά και μαθηματικά το 43ο.

  • Μπαλάρα και τεσσάρα!

    Μπαλάρα και τεσσάρα!

    Εξαιρετική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό. 4 γκολ στον Ατρόμητο –και λίγα ήταν- και σειρά έχει η Άντερλεχτ την Πέμπτη.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ