ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τριάρα στο ΑΕΚάκι και... 4x4 (video)

Τριάρα στο ΑΕΚάκι και... 4x4 (video)

Όμορφες αναμνήσεις φέρνει η σημερινή μέρα στους οπαδούς του Ολυμπιακού, καθώς σαν σήμερα, 19 Φεβρουαρίου, πριν από 10 χρόνια (2006), οι "ερυθρόλευκοι" είχαν διαλύσει την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" με 3-0.

Ήταν ο β' γύρος του πρωταθλήματος της σεζόν 2005-2006, με τον Θρύλο να έχει κάνει το 3x3 στα προηγούμενα ντέρμπι, καθώς είχε νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 1-3, αλλά και δύο φορές τον ΠΑΟ, 0-2 στο ΟΑΚΑ και 3-2 στον Πειραιά.

Έτσι, με το 3-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 19/02/2006, ο Ολυμπιακός του Τροντ Σόλιντ κατάφερε να κάνει το απόλυτο στα ντέρμπι με τις ομάδες του πρώην ΠΟΚ και μάλιστα με απολογισμό τερμάτων 11-3!

Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Φάληρο μάλιστα, ο Θρύλοε έφτασε στη νίκη παίζοντας με δέκα παίκτες, καθώς στο 77' είχε αποβληθεί ο Στολτίδης... Ακόμα κι έτσι, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Ριβάλντο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με μια... βραζιλιάνικη λόμπα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν προηγηθεί νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό, με κεφαλιά του Οκκά, έπειτα από σέντρα-"διαβήτη" του Γεωργάτου. Στο 66' ο Ριβάλντο μ' ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 2-0, για να βάλει ο ίδιος το... κερασάκι στην ερυθρόλευκη τούρτα στο 90' με τη λόμπα, που προαναφέραμε...

Με λίγα λόγια, ακόμα ένα θρίαμβος του Ολυμπιακού, παρά το ότι έπαιξε με παίκτη λιγότερο, απέναντι στους γνωστούς... φαφλατάδες και μίζερους ΑΕΚτζήδες!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Προσκύνησαν με Αλεξίου & Παπαχρήστου (video)

    Προσκύνησαν με Αλεξίου & Παπαχρήστου (video)

    "Ηχηρή σφαλιάρα" στον ΠΑΟ και τον Βαρδινογιάννη, σαν σήμερα, πριν από 29 χρόνια, με τον Θρύλο να νικά 2-1 χάρη σε γκολ των Αλεξίου και Παπαχρήστου σ' ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ

  • Με Τσιαντάκη & Προτάσοφ

    Με Τσιαντάκη & Προτάσοφ

    Πριν απο 25 χρόνια, σαν σήμερα, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ