ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με Σαββίδη στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Με Σαββίδη στο

Στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα βρεθεί το απόγευμα της Κυριακής ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ θα είναι στον Πειραιά για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της ομάδας του με το Θρύλο.

Είναι κάτι που δεν συμβαίνει για πρώτη φορά, καθώς είχε βρεθεί στην έδρα του Ολυμπιακού και τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό που είχαν να λένε οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν η άριστη φιλοξενία από την πλευρά των "ερυθρολεύκων".

Κάτι που αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος. Εξάλλου, στο πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα δεν απαιτείται να γίνουν πολλά για να φιλοξενηθεί ο μεγαλομέτοχος ενός αντιπάλου σε μια από τις σουίτες. Αυτό που έχει... ενδιαφέρον, είναι το αίτημα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, στην πρωινή τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, όπου ζήτησαν έξτρα μέτρα.

Μάλλον έχουν μπερδευτεί. Το ματς δεν διεξάγεται στην Τούμπα όπου έχουν γίνει τόσα πολλά σε αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Κάτι που σημαίνει πως μια ακόμα χρονιά, όλα θα είναι στην εντέλεια, σε ό,τι αφορά τη φιλοξενία στο μεγαλομέτοχο των Θεσσαλονικέων...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ