ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχουν γίνει... Αλαφούζοι

Έχουν γίνει... Αλαφούζοι

Οι άνθρωποι είναι εντελώς άσχετοι από το ποδόσφαιρο. Τόσα χρόνια στη στέρηση και τις αποτυχίες, έχουν πάθει ένα κόμπλεξ! Το χειρότερο όλων είναι πως δεν ξέρουν καν τι ισχύει με τους κανονισμούς, γιατί διαρκώς θεωρούν ότι αδικούνται. Και δεν ξέρουν ούτε τα βασικά! Όπως με τη φάση του 51ου λεπτού, στο ματς με την Ξάνθη.

Όταν ο Μάνταλος απέβαλε τον Ζέκα για τρία δυνατά μαρκαρίσματα από πίσω στον Σολτάνι. Απλή εφαρμογή των κανονισμών. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο! Και αυτή είναι η αλήθεια. Αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟ από εκείνο το σημείο άρχιζαν να βρίζουν εν χορώ τον διαιτητή Μάνταλο. Γιατί απέβαλε τον Ζέκα, που κανονικά θα πρέπει να φάει 3 αγωνιστικές διότι μετά την κόκκινη κάρτα, κατέβασε το χέρι του Μάνταλου και δεν έλεγε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ακολουθούν τα... βήματα του προέδρου τους που δεν ξέρει από κανονισμούς ποδοσφαίρου και ακούει τους... γύρω του, οι οποίοι είναι επίσης παντελώς άσχετοι με τους κανονισμούς διαιτησίας. Και πάντα, για όλα, φταίνει οι ρέφερι και όχι τα λάθη των παικτών του ΠΑΟ!

Την ίδια στιγμή στην εξέδρα το βρίσιμο έπεφτε! Διότι οι οπαδοί του ΠΑΟ δεν ξέρουν μπάλα, όπως και ο πρόεδρός του. Που πλέον δεν κάνει μόνος του tweet, αλλά αφήνει την ομάδα να κάνει το ίδιο, για να μην έχει θέμα ως Αλαφούζος, με την Αθλητική Δικαιοσύνη!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ