ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η αποστολή για Γιάννενα

Η αποστολή για Γιάννενα

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι οι "Ζωσιμάδες", στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάρκο Σίλβα γύμνασε το πρωί του Σαββάτου τους παίκτες του ρίχνοντας το μεγαλύτερο βάρος στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην τακτική, τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό σκέλος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ενώ τη θεραπεία του συνέχισε ο Ερνάνι. Ο Νταβίντ Φουστέρ γυμνάστηκε συντηρητικά, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Τάσο Αυλωνίτη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο 38χρονος Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την αποστολή για τα Γιάννενα. Αυτή αποτελείται από τους εξής παίκτες:

Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η καρδιά του Ολυμπιακού χτυπά παντού!

    Η καρδιά του Ολυμπιακού χτυπά παντού!

    Οπαδοί του Θρύλου, κάθε ηλικίας και φύλλου, βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και υποδέχθηκαν την "ερυθρόλευκη" αποστολή

  • "Φτιαγμένος" ο Ρομπέρτο!

    Με τον δικό του τρόπο έριξε το... σύνθημα για νίκη στα Γιάννενα ο Ισπανός τερματοφύλακας

  • Προφυλάσσεται ο

    Προφυλάσσεται ο "Τσόρι"

    Ο Αργεντινός έχει ένα ελαφρύ σφίξιμο στον δικέφαλο μηριαίο και δεν θα αγωνιστεί στα Γιάννενα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ