ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλος ο... προπονητοφάγος!

Θρύλος ο... προπονητοφάγος!

Ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει σε όλα τα αθλήματα. Και κάνει τις ομάδες να χάνουν τα... αυγά και τα πασχάλια στα γήπεδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πώς μέσα σε λίγες ημέρες δύο προπονητές έχασαν τη δουλειά του, μετά τα ματς με το Θρύλο, σε διαφορετικά σπορ. Και "κινδύνεψε" ένας ακόμα να βρεθεί στο ταμείο ανεργίας!

Αρχικά τη Δευτέρα, μετά την ήττα με 23 πόντους στη Γλυφάδα, ο Πέτρος Πρέκας (προπονητής στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Παναθηναϊκού). Και δεν υπήρξε θέμα... παραίτησης, όπως το παρουσίασαν οι "πράσινοι". Τον... τελείωσε η διοίκηση του ΠΑΟ μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό που έκανε... πλάκα στο παρκέ του ΔΑΚ της Γλυφάδας.

Εν συνεχεία, την επομένη "κινδύνεψε" και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. Διότι όταν η διαφορά στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ πήγε στους 30 πόντους (49-19) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον είχε... έτοιμο τον Σέρβο, εάν δεν άλλαζε κάτι. Αλλά στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" το μάζεψαν το ματς και έτσι την γλίτωσε!

Και την Πέμπτη ήταν η σειρά του Στάικου Βεργέτη στο ποδόσφαιρο. Ήττα 5-0 από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και ουσιαστικά αποκλεισμός. Ένα "σοκ" ήταν αναγκαίο στην ομάδα της Αρκαδίας, όπως ανέφεραν μέλη του συλλόγου, κι αυτό ήταν η αποπομπή του νεαρού Έλληνα τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η αποστολή για Τρίπολη

    Η αποστολή για Τρίπολη

    Με τους νεαρούς Χουτεσιώτη, Λάτσι, Μανθάτη, Νικολάου, Πλέγα, Ρέτσο, Σάλιακα, Τσιμίκα και Βούρο στην αυριανή ρεβάνς με τον Αστέρα

  • Πεντάστερος ο Θρύλος!!!

    Πεντάστερος ο Θρύλος!!!

    Μεγάλη μπάλα από τον Ολυμπιακό που "καθάρισε" τον Αστέρα Τρίπολης...

  • 14 και λίγοι ήταν...

    14 και λίγοι ήταν...

    Ο Θρύλος διέλυσε τον ΠΑΟ στο α’ ημίχρονο, στο δεύτερο χαλάρωσε, αλλά το "γλέντι" ήταν μεγάλο. Πήρε τη διαφορά και έχει στα... χέρια του το πλεονέκτημα της έδρας

  • Με 23 πόντους διαφορά το... ντέρμπι!

    Με 23 πόντους διαφορά το... ντέρμπι!

    Πλάκα έκαναν οι "ερυθρόλευκες" στις "πράσινες" και τις διέλυσαν. Και θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, καθώς "κλείδωσαν" την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ