ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Οι ομάδες κρίνονται στο γήπεδο"

Καυστικό για μια φορά το σχόλιο του Σάββα Θεοδωρίδη για όσους αμφισβητούν διαρκώς τον Ολυμπιακό και την κυριαρχία του. Με τον αντιπρόεδρο του Θρύλου να σχολιάζει αρχικά ότι "Ο Ολυμπιακός έκανε μια φανταστική εμφάνιση. Είμαι ενθουσιασμένος και εύχομαι να συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις. Απέδειξε σε όλους ότι είναι η καλύτερη ομάδα".

Και έστειλε το… μήνυμά τους στους αιώνιους δευτερότριτους, επισημαίνοντας πως "Οι ομάδες κρίνονται από το τι κάνουν στο γήπεδο, ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα. Ο Ολυμπιακός έχει τα πάντα, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Όλες οι ομάδες περιμένουν τον Ολυμπιακό για να… ρεφάρουν. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά τα θεατρινίστικα πεσίματα, οι καθυστερήσεις κ.λ.π. πάνε το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω. Εγώ δεν θεωρώ σωστό να μην παίζεται ποδόσφαιρο".

Ο αντιπρόεδρος των νταμπλούχων έκανε αναφορά και στον Στέφανο Καπίνο. Τόνισε ότι "Ο Καπίνο είναι τόσο σεμνό παιδί και τον πιστεύουμε απόλυτα. Πρέπει να τον προσέξει πολύ ο προπονητής της Εθνικής. Λόγω του Ρομπέρτο, δεν μπορεί να παίζει πολύ. Ο ίδιος ο Καπίνο παραδέχεται τον Ρομπέρτο".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • 100 καντάρια μπάλα!

    100 καντάρια μπάλα!

    "Κένταγε" ο Κώστας Φορτούνης σε μια ακόμα αναμέτρηση. Και τι δεν έκανε...

  • Captain o Μιλιβόγεβιτς!

    Captain o Μιλιβόγεβιτς!

    Ο Σέρβος κόφτης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού...

  • Η 10άδα του Ιντέγε

    Η 10άδα του Ιντέγε

    Ο Νιγηριανός έφτασε τα δέκα γκολ με το Θρύλο. Πρώτη φορά σκόραρε 2 φορές σε ένα ματς

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ