ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μάγκας ο Ντουρμάζ, κέρδισε και τον κόσμο!

Μάγκας ο Ντουρμάζ, κέρδισε και τον κόσμο!

Ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, έστω και αν δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Έφτιαξε γκολ, όμως, έκανε πολλά, έκανε… τα πάντα. Μάγκας με τα όλα του ο Τζίμι Ντουρμάζ, κέρδισε το στοίχημα. Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου. Όλα έδειχναν επιστροφή στην Τουρκία, την ώρα που του είχε ανακοινωθεί πως είναι εκτός λίστας του Champions League.

Και, όμως, ο Ντουρμάζ το γύρισε. Το πήρε πάνω του, πίστεψε στον εαυτό του. Ο Σίλβα του έδωσε τις ευκαιρίες και τα πράγματα εξελίχθηκαν μια χαρά για τον Σουηδό. Βασικός στην Εθνική, βασικός στο πρωτάθλημα και φόντο η Ευρώπη.

Εκεί που θα παίξει σε λίγες ημέρες ο Ντουρμάζ. Στο Europa League. Κάτι σημαντικό από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο κόσμος που πέρσι γκρίνιαζε όταν ακουμπούσε την μπάλα, σήμερα τον αποθέωσε. Φώναξε το όνομά του, γιατί βλέπει την προσπάθειά του, βλέπει ότι είναι άλλος παίκτης.

Κέρδισε το στοίχημα ο Ντουρμάζ και μαζί και ο Ολυμπιακός έναν παίκτη που έδειχνε… χαμένος. Αυτή είναι η αλήθεια. Και υπάρχει και συνέχεια έτσι; 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ