ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το απόλυτο στον Πειραιά (video)

Το απόλυτο στον Πειραιά (video)

Το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ο Ολυμπιακός, συνολικά. Σε έξι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας μετρούν 5 νίκες και μια ισοπαλία. Στον Πειραιά, όμως, έχουν μόνο νίκες.

Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για το Κύπελλο και έχει πετύχει ισάριθμα νικηφόρα αποτελέσματα. Η πρώτη φορά ήταν το 2009. Με το Θρύλο να επικρατεί 2-1 (09/04/2009) με τα γκολ από τους Λέτο (47’) και Ντιόγκο (62’), με τους φιλοξενούμενους να έχουν προηγηθεί με τον Τσέζαρεκ στο 39’.

Η δεύτερη φορά ήταν στις 8 Ιανουαρίου του 2014. Σε εκείνο το ματς, ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα και έφτασε σε μια άνετη νίκη κόντρα στον Αστέρα με το ευρύ 4-0. Με επιθετική πολυφωνία από τους "ερυθρόλευκους" και τα γκολ από τους Ντομίνγκεζ (17’), Κάμπελ (35’), Μπονγκ (56’) και Ολαϊτάν (60’).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

    Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

    Χωρίς τον Φούντα και το τελευταίο τους απόκτημα, τον πρώην "πράσινο" Τριανταφυλλόπουλο, οι Αρκάδες στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"

  • Χωρίς επτά με Αστέρα

    Χωρίς επτά με Αστέρα

    Χωρίς Ντομίνγκες, Κασάμι, Σεμπά, Σαλίνο, Καμπιάσο, Ντα Κόστα και Ερνάνι ο Ολυμπιακός, αύριο, κόντρα στους Αρκάδες για το Κύπελλο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ