ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χωρίς επτά με Αστέρα

Χωρίς επτά με Αστέρα

Ολοκληρώθηκε σήμερα, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό (27/01, 19:30)  παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Μάρκο Σίλβα έριξε το περισσότερο βάρος στην τακτική και στο κομμάτι της δημιουργίας, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών, που αποτελούν την 18άδα για την αυριανή αναμέτρηση. Αυτοί είναι οι εξής:

Μποτία, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Ιντέγε, Καπίνο, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιγτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Ρομπέρτο, Σιόβας, Τσιμίκας, Ζντιέλαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν από τον 38χρονο Πορτογάλο προπονητή οι Ντομίνγκες, Κασάμι, Σεμπά, Σαλίνο, Καμπιάσο, Ντα Κόστα και Ερνάνι. Ο Καμπιάσο με τον Ερνάνι έκαναν για μια ακόμα μέρα θεραπεία, ενώ ο Ντα Κόστα ακολούθησε ατομικό -συντηρητικό- πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ, στα Γιάννενα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ. 5-0

    Ολυμπιακός - Αστέρας Τρ. 5-0

    Οι νταμπλούχοι θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Live από το redking.gr

  • Να

    Να "καθαρίσει" από απόψε

    Σκορ πρόκρισης θέλει απόψε (27/01, 19:30 - LIVE στο redking.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα

  • Το απόλυτο στον Πειραιά (video)

    Το απόλυτο στον Πειραιά (video)

    Δύο φορές ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει τους Αρκάδες στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο Κύπελλο και έχει ισάριθμες νίκες

  • Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

    Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης

    Χωρίς τον Φούντα και το τελευταίο τους απόκτημα, τον πρώην "πράσινο" Τριανταφυλλόπουλο, οι Αρκάδες στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ