ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δυνατά για τον Μας!

Δυνατά για τον Μας!

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει ν' αποκτήσει τον κορυφαίο αριστερό μπακ-χαφ του αργεντίνικου πρωταθλήματος, χωρίς ωστόσο, να τα καταφέρει...

Ο λόγος για τον 27χρονο (σ.σ. είχε γενέθλια πριν από δέκα μέρες) Εμάνουελ Μας, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο και φαίνεται -σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζονται στην Αργεντινή- ότι δεν έχει βγει από το μυαλό των διοικούντων τον Ολυμπιακό!

Όπως αναφέρει ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Αργεντινής, το "Tyksports", ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στην διοίκηση της "Ciclon" (σ.σ. το προσωνύμιο της Σαν Λορέντζο) προκειμένου να κάνει δικό του τον Εμάνουελ Μας!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη χώρα του tango, οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να έχουν προσφέρει ένα ποσό γύρω στα 3.000.000 δολάρια για τον καλύτερο αριστερό μπακ-χαφ του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Σημειώνεται ότι ο Μας έχει συμβόλαιο με τη Σαν Λορέντζο μέχρι το καλοκαίρι του 2016, οπότε ουσιαστικά είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί ο ίδιος ενόψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Ο Εμάνουελ Μάς είναι 4 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα των ανδρών της Αργεντινής, ενώ είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, άρα δεν πιάνει θέση ξένου... Η τιμή του στο άτυπο ποδοσφαιρικό "χρηματιστήριο" -βάσει του έγκριτου Transfermarkt- ανέρχεται στα 4.500.000 ευρώ.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ