ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ήξερε για το κλείσιμο της «13» ο Αλαφούζος

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ήξερε για το κλείσιμο της «13» ο Αλαφούζος

Εδώ θα λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Έχουν βγει στους δρόμους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και αντιδρούν. Φωνάζουν γιατί ο Κοντονής ανακοίνωσε την τιμωρία με το κλείσιμο της θύρας 13 ως το τέλος της σεζόν. Όχι στα πλέι οφ πάντως.

Αλήθεια, ο Αλαφούζος δεν γνώριζε γι’ αυτή την τιμωρία; Δεν την περίμενε; Ή μήπως μέσα του ένιωσε και κάποια λύτρωση;

Η εικόνα από τον αγώνα με τον Πανιώνιο, δείχνει κάτι πολύ σοβαρό. Η εικόνα της θύρας 13, μαρτυρά αυτό που περίμεναν και δεν αποκλείεται και να ήθελαν και ορισμένοι, εντός Παναθηναϊκού.

Μια θύρα, με σπασμένα τα περισσότερα καθίσματα. Γιατί αφού περίμεναν να παίξουν με κόσμο τότε και στη θύρα 13, δεν έκαναν τις απαραίτητες εργασίες για να είναι όπως πρέπει η θύρα;

Δηλαδή αν δεν έκλεινε η θύρα 13, θα φιλοξενούσε οπαδούς του Παναθηναϊκού σε μία νύχτα;

Μην κοροϊδεύετε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αφήστε αυτούς που βγάζετε μπροστά και λέτε τα δικά σας, για τη δημιουργία εντυπώσεων. Ξέρανε κάποιοι την πραγματικότητα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Αλαφούζος ήταν ενήμερος γι’ αυτή την τιμωρία. Αφήστε δε, που υπάρχουν και κάποιοι εντός Παναθηναϊκού που όλες αυτές τις ημέρες έλεγαν πως δεν θα αλλάξει τίποτα και απλά θα πάνε απέναντι.

Αλήθεια, όμως, γιατί δεν επισκευάσατε την θύρα; Εκτός και αν και εκεί περιμένετε εθελοντική εργασία.

Δείτε τη φωτογραφία και παρατηρήστε πόσα καθίσματα λείπουν. Η φωτογραφία είναι από τον τελευταίο αγώνα, με τον Πανιώνιο. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έχουν γίνει... Αλαφούζοι

    Έχουν γίνει... Αλαφούζοι

    Οι οπαδοί του ΠΑΟ, όπως και ο πρόεδρός τους, δεν ξέρουν ούτε τους βασικούς κανονισμούς!

  • Δικαίωση δια στόματος Κοντονή!

    Δικαίωση δια στόματος Κοντονή!

    Ο Υφυπουργός Αθλητισμού έβαλε τέλος στο "παραμύθι" τους δηλώνοντας ότι ο ΙΔΙΟΣ ο Αλαφούζος του ζήτησε να κλείσει την Θ13, όπως ακριβώς είχε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ το redking.gr! Τρέξτε να κρυφτείτε, ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ