ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πιο ακριβός από τον ΠΑΟ ο Ρόσι"

Το όνομα του Ολυμπιακού εξακολουθούν να... εμπλέκουν οι Ιταλοί, εδώ και δύο ημέρες, στην υπόθεση του Τζιουζέπε Ρόσι.

Ο 28χρονος διεθνής Ιταλός all around επιθετικός της Φιορεντίνα, του οποίου το συμβόλαιο με τους "Βιόλα" ολοκληρώνεται σε 1,5 χρόνο από σήμερα, απασχολεί -σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο- τον Ολυμπιακό, παρά το ότι οι διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πρόσφατα ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή στο τρέχον μεταγραφικό "παράθυρο".

Μετά την ιταλική έκδοση του Goal.com, σείρα είχε σήμερα το Calcionews24.com, το οποίο αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει στο "στόχαστρό" του τον διεθνή επιθετικό, για τον οποίο ωστόσο, πρώτος έδειξε ενδιαφέρον ο Αντρέα Στραματσόνι.

Εδώ, όμως, είναι το... αστείο της υπόθεσης, καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, ο Ιταλός τεχνικός δεν θα μπορούσε να πάρει μαζί του στην Αθήνα τον Τζιουζέπε Ρόσι, καθώς ο 28χρονος επιθετικός είναι πιο ακριβός απ' όσο ολόκληρος ο ΠΑΟ μαζί!

Μέχρι και οι Ιταλοί, δηλαδή, με λίγα λόγια, έχουν καταλάβει τι εστί ΠΑΟ και πως ο Αλαφούζος προσπαθεί με τα... ψέματα και την προπαγάνδα να φτιάξει ομάδα! 

"Ολυμπιακός: Η ελληνική ομάδα αναζητά έναν επιθετικό. Θα στείλει ανθρώπους στη Φλωρεντία για να αξιολογήσει τα δεδομένα της κατάστασης για τον επιθετικό της Φιορεντίνα, ο οποίος παραμένει στη λίστα αποχώρησης, αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Στην πραγματικότητα, ο Ρόσι μπορεί να φύγει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, αν και οι "Βιόλα" προτιμούν την απευθείας πώληση ή ακόμη καλύτερα να βάλουν αυτοί οψιόν για να μπορούν να τον αγοράσουν ξανά. Αυτά θα συζητηθούν πιθανότατα τις επόμενες ώρες, όταν οι Ελληνες θα μπουν σε διαδικασία συζητήσεων για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να μην απομακρυνθεί από τη Φλωρεντία για να παίζει περισσότερο.

Το ελληνικό ενδιαφέρον για τον Ρόσι δεν είναι απολύτως καινούριο. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός του Αντρέα Στραματσόνι βολιδοσκόπησε την περίπτωση του "Πεπίτο". Τελικά, η αθηναϊκή ομάδα προτίμησε να στραφεί σε μια πιο οικονομική λύση (το σύνολο του μπάτζετ της δεν είναι αρκετό για να αγοράσει τον Ρόσι). Η περίπτωση του Ολυμπιακού βάζει σε σκέψεις τον παίκτη και τη Φιορεντίνα, αφού οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το συμβόλαιο του Ρόσι λήγει τον Ιούνιο του 2017, έχει ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. ευρώ και ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατ."  αναφέρει επί λέξει το ρεπορτάζ του Calcionews24.com.

Καλά, αυτός ο Στραματσόνι δεν έχει καταλάβει ακόμα πού ήρθε...; Είναι δυνατόν να βολιδοσκόπησε για λογαριασμό του ΠΑΟ τον Τζιουζέπε Ρόσι; Έναν παίκτη με συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας, που έχει αγωνιστεί εκτός από το Campionato και στην Primera Division (σ.σ. με τη Βιγιαρεάλ) και είναι κάτω των 30...; Θέλει να προκαλέσει κάνα... εγκεφαλικό επεισόδιο στον Αλαφούζο και να τρέχουν και να μην φτάνουν μετά στον ΠΑΟ...;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ