ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκαθαρίζει για Ολαϊτάν, Τζανδάρη

Ξεκαθαρίζει για Ολαϊτάν, Τζανδάρη

Άμεσα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το ποδοσφαιρικό μέλλον των Μάικλ Ολαϊτάν και Φάνη Τζανδάρη, καθώς αμφότεροι θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποια άλλη ομάδα ως δανεικοί...

Ο Ολαϊτάν τερμάτισε τον δανεισμό του στην Τβέντε, όπου δεν κατάφερε να βρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής και μοιάζει να είναι πλέον ένα... βήμα από την "μετακόμιση" (και πάλι με τη μορφή δανεισμού) στην Κορτράικ. 

Εκεί ο "Μιχάλης" θα... σμίξει με τον Θανάση Παπάζογλου και τον Μιχάλη Σηφάκη ευελπιστώντας ότι θα καταφέρει να πάρει στα πόδια τον χρόνο συμμετοχής που επιθυμεί.

Όσον αφορά τον Φάνη Τζανδάρη, η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη θα είναι πιθανότατα ο Πανιώνιος. Αυτό που απομένει να ξεκαθαρίσει είναι αν ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει ως ελεύθερο -κρατώντας ωστόσο, ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης- ή θα επιλέξει να τον δανείσει στους Νεοσμυρνιώτες για τον επόμενο 1-1,5 χρόνο...

Για τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ, εξάλλου, εξέφρασε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει ως δανεικό και ο Πανθρακικός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, την στιγμή που ο ίδιος ο νεαρός ποδοσφαιριστής φερόταν να προτιμά τη λύση του εξωτερικού.

Πιθανότερο φαντάζει ωστόσο, το "σενάριο" της παραχώρησής του στον Πανιώνιο ως ελεύθερο, με τον Ολυμπιακό να κρατάει για λογαριασμό του ένα ποσοστό της τάξεως του 25%-30% σε περίπτωση μεταπώλησής του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ολαϊτάν τέλος από την Τβέντε

    Ολαϊτάν τέλος από την Τβέντε

    Οι άνθρωποι της ολλανδικής ομάδας ανακοίνωσαν τον τερματισμό του δανεισμού του Νιγηριανού από τον Ολυμπιακό

  • Πάει Πανιώνιο ο Τζανδάρης

    Πάει Πανιώνιο ο Τζανδάρης

    Ο νεαρός μέσος θα δοθεί δανεικός για τους επόμενους μήνες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ