ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ζντιέλαρ, το μεγάλο κέρδος!

Ζντιέλαρ, το μεγάλο κέρδος!

Βάζοντας κάτω τα δεδομένα και κάνοντας ένα γενικό ταμείο αυτών που έχει δείξει ο Σίλβα, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στον Ζντιέλαρ. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος αρέσει πολύ στον Πορτογάλο προπονητή και αυτό του το δείχνει στο θεσμό του Κυπέλλου, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ο Σίλβα θεωρεί τον Ζντιέλαρ έναν πολύ πειθαρχημένο παίκτη και για την ηλικία του αλλά και για τη θέση που παίζει. Βλέπει να μην κάνει την ξεχωριστή ενέργεια, να μην παίρνει το ρίσκο και να κοιτάζει να παίζει σαν έναν καλοφτιαγμένο υπολογιστή. Με το μυαλό στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά και να είναι σωστός όταν έχει την μπάλα στα πόδια.

Το γεγονός ότι στα Χανιά ο Σίλβα προτίμησε να πάρει τον Ζντιέλαρ και όχι τον Μανιάτη, δείχνει πολλά. Στο μυαλό του Σίλβα ο Σέρβος έχει προτεραιότητα. Δεν το κρύβει αυτό άλλωστε με τις ως τώρα ενέργειές του ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο Ζντιέλαρ έχει συγκεντρώσει πολύ καλά λόγια από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θεωρούν πως είναι όντως μια επένδυση για το μέλλον. Γι’ αυτό άλλωστε παραμένει εδώ και δεν δόθηκε κάπου δανεικός. Άλλωστε, υπήρχαν αρκετές ομάδες που τον ήθελαν, αλλά κρίθηκε προτιμότερο να μείνει στο Ρέντη και να είναι κοντά στην ομάδα. 

Στα συν του, πως πρόκειται για ένα παιδί χαμηλών τόνων που απλά κοιτάζει να βελτιώνεται, να κάνει τη δουλειά του και όχι να… γκρινιάζει δεξιά και αριστερά. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ