ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υποκριτές και μέλη ενός συστήματος!

Υποκριτές και μέλη ενός συστήματος!

Πραγματικά παθαίνεις την πλάκα σου, βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο καταγράφονται κάποια πράγματα. Στον Παναθηναϊκό, προσπαθούν να χρεώσουν ως νίκη τους, το φιάσκο που έγινε κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Να γίνει καμία… στραβή και να αποκλειστούν από τον Ατρόμητο, ειλικρινά, να πάνε να τους καλέσουν μετά να ελέγξουν την θερμοκρασία από τα μπαλάκια. Ένας Παναθηναϊκός που λίγο έλειψε να μην είναι στην κλήρωση της Παρασκευής. Του χρειάστηκε το εκτός έδρας γκολ για να αποκλείσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το συνολικό 2-2 στις δύο αναμετρήσεις.

Αστείες καταστάσεις, ο Σωπήλης όσο και να προσπάθησε να το διασκεδάσει εκτέθηκε. Ο Κωνσταντίνου εντάξει, γνωστός είναι, δεν περιμέναμε κάτι. Ο Παναγόπουλος, μια επιστροφή από τα παλιά, θα προσπαθήσει και αυτός να κάνει ό,τι μπορεί.

Την ίδια ώρα βέβαια, θα διαβάζετε για νίκη των «πράσινων». Πως απέδειξαν πως έπρεπε να γίνεται η κλήρωση, την ώρα που οι δημοσιογράφοι που τα έκαναν άνω-κάτω την προηγούμενη φορά, αυτή τη φορά παρακολουθούσαν σαν βρεγμένες γάτες.

Ο Αλαφούζος δεν θα αλλάξει τίποτα. Έφυγε ο Καρέλης, πωλήθηκε για ψίχουλα δηλαδή και δεν ανοίγει μύτη. Βλέπετε τα ευχολόγια των ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, να πάει καλά ο Νίκος. Ο Νίκος μια χαρά θα πάει μακριά τους και με το «7» στην πλάτη. Την κακομοιριά του Παναθηναϊκού, όμως, μην περιμένετε να τη δείτε σε αυτοκριτική.

Τώρα, αυτοσκοπό θα κάνουν το Κύπελλο. Τελειώνει η τιμωρία της κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρου και η ζωή θα συνεχιστεί ως είχε. Μην περιμένετε να γίνουν έργα, να αλλάξει το γήπεδο, να γίνει πιο ασφαλές. Όσο το μεροκάματο που θα μοιράζει ο κυρ Γιάννης θα πιάνει τόπο στα μάτια κάποιων, θα είναι στον κόσμο τους και θα βλέπουν τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει συνεχώς. Αυτοί που δεν καταλαβαίνουν, θα ψάχνουν τη λίστα με τις δικαιολογίες, οι υπόλοιποι απλά απέχουν και κράζουν στις παρέες τους για το κατάντημα του Παναθηναϊκού.

Σωπήλη, σήμερα λες τα μπαλάκια να έχουν πυρετό ή είναι όπως χθες;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Οι αστείοι δευτερότριτοι!

    Οι αστείοι δευτερότριτοι!

    Οι ίδιες γραφικότητες, αυτή την φορά από τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, που ήθελε να... πιάσει μπαλάκια! 

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ