ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέρασαν τα φαβορί

Πέρασαν τα φαβορί

Οι έδρες "μίλησαν" στους επαναληπτικούς για τη φάση των "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Ηρακλής, Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ νίκησαν και στα δεύτερα ματς τους Βέροια, Λάρισα και Λεβαδειακό, αντίστοιχα, και προκρίθηκαν στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Ηρακλής νίκησε στο Καυτανζόγλειο τη Βέροια για δεύτερη φορά με το ίδιο σκορ (1-0). Το τέρμα του Βέλλιου (72') ήταν εκείνο που έκρινε την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη και έδωσε στους "κυανόλευκους" το εισιτήριο για την προημιτελική φάση.

Στην Τρίπολη όλα τελείωσαν μέσα σε μισή ώρα. Ο Αστέρας Τρίπολης άνοιξε το σκορ με τον Στανισάβλεβιτς (13') και ο Χαμντανί πέτυχε το 2-0 στο 29'. Στη συνέχεια, οι Αρκάδες χαλάρωσαν και έπεσε ο ρυθμός του ματς. Αλλά στο τέλος σημείωσαν ένα ακόμα γκολ, κάνοντας το 3-0, με τον Μάσα (85'). 

Στο ΟΑΚΑ, ο Λεβαδειακός έχασε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να προηγηθεί και να δώσει νέο ενδιαφέρον στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Δεν το πέτυχε σε δύο κλασικές ευκαιρίες που του δόθηκαν και ο "νόμος του ποδοσφαίρου" εφαρμόστηκε. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Γιόχανσον (44') και έφτασαν μια... ανάσα από την πρόκριση. Παίζοντας αμυντικά, δεν άφησαν στην ομάδα της Λιβαδειάς να φτάσει στην ισοφάριση και τελικά ο Μπουονανότε (85') πέτυχε το 2-0.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στα προημιτελικά ο Ατρόμητος

    Στα προημιτελικά ο Ατρόμητος

    Η ομάδα του Περιστερίου με γκολ του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις, νίκησε 2-1 και απέκλεισε τον Πλατανιά

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ