ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης

Πράξη αγάπης και αλληλεγγύης

Η κοινωνική δράση και προσφορά του Ολυμπιακού και του προέδρου του δεν σταματούν ποτέ. Ο ηγέτης του Θρύλου και γενικότερα ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκες, σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, σε όσους τα βγάζουν πέρα δύσκολα. Ειδικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διαρκώς κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Όπως αυτό που συμβαίνει με την προσφορά τροφίμων στην ΚΟΔΕΠ. Ανά 15 ημέρες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάτω από τις οδηγίες του Βαγγέλη Μαρινάκη και μέσω εντολής που έχει δώσει στην "Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ", προσφέρει κούτες με πολλά τρόφιμα στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά για τους άπορους και ανήμπορους δημότες του Πειραιά.

Μέσα στο 2016 θα δοθούν 160 κούτες τροφίμων μακριάς διαρκείας για την ανακούφιση των αδυνάτων. Σίγουρα μια πράξη αξιέπαινη που αποδεικνύει την κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ανθρωπιά και...

    Ανθρωπιά και... "ανθρωπιά"!

    Διαβάστε για να καταλάβετε πώς προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη με δημοσιεύματα που "βγάζουν εκτός εαυτού" οποιονδήποτε νοήμονα άνθρωπο!

  • Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη!

    Στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη!

    Η σίτιση 160 απόρων οικογενειών του Πειραιά συνεχίζεται από την Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά. Προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  • Επίσκεψη αγάπης από την Σχολή Ελευσίνας

    Επίσκεψη αγάπης από την Σχολή Ελευσίνας

    Την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελευσίνας επισκέφτηκε η Σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην περιοχή προσφέροντας αγάπη και οικονομική ενίσχυση

  • Οικονομική ενίσχυση στο

    Οικονομική ενίσχυση στο "Παιδικό χωριό SOS"

    Το "Παιδικό χωριό SOS" επισκέφθηκε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Βάρη προσφέροντας αγάπη, χαμόγελα και δώρα - Οικονομική ενίσχυση και από την πειραϊκή ΠΑΕ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ