ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με την ίδια σοβαρότητα

Με την ίδια σοβαρότητα

Καλώς ή κακώς, η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΟ Χανιά, σε συνδυασμό με το 4-1 που νίκησε ο Θρύλος στα Περιβόλια, στο πρώτο ματς, έχει μετατρέψει τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη, σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Αλλά αυτό δεν ισχύει για τους "ερυθρολεύκους" που προσεγγίζουν αλλιώς την αναμέτρηση της Τετάρτης!

Η προσοχή όλων, μετά τη νέα νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Λεβαδειακό και το ρεκόρ με το "17 στα 17", έχει στραφεί αποκλειστικά στον επαναληπτικό της φάσης των "16" του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μάρκο Σίλβα εξάλλου δεν αφήνει τους παίκτες του να χαλαρώσουν στιγμή. Και παρότι ο Θρύλος έχει ήδη περάσει, θέλει να δει από τους παίκτες του το ίδιο πρόσωπο και στο δεύτερο ματς κόντρα στον ΑΟ Χανιά, λες και ξεκινούν από την αρχή τα πράγματα και δεν υπάρχει το 4-1 της πρώτης αναμέτρησης στην Κρήτη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το πρωί της Τρίτης την τελευταία προπόνηση (10:30) και μετά το τέλος της, ο νεαρός τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδας θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον ΑΟ Χανιά, το απόγευμα της Τετάρτης (19:30) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Σβηστός" πήρε αυτό που ήθελε...

    Ο Ολυμπιακός τελείωσε από το πρώτο ματς με τον ΑΟ Χανιά την πρόκριση στα προημιτελικά, στην επανεμφάνιση του Μανιάτη που σκόραρε.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ