ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μα κάτι... συμπτώσεις!

Μα κάτι... συμπτώσεις!

Ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό απόσπασμα από το περιοδικό "Unfollow", του Ιανουαρίου του 2016, μας βάζει σε σκέψεις. Διότι περιγράφει όλα όσα γίνονται και δίνει... απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που έχουν μείνει αναπάντητα.

Όπως είναι η ξαφνική αντικατάσταση του Π. Νικολούδη από τον Δ. Παπαγγελόπουλο, χωρίς καμία ουσιαστική εξήγηση! Και κανείς δεν του εξήγησε τι έπαιξε ρόλο και ο άνθρωπος αντικαταστάθηκε.

Το σχετικό δημοσίευμα, όμως, από το περιοδικό "Unfollow" δίνει μια άλλη διάσταση στο θέμα και... απαντήσεις στα ερωτήματα που πλανώνται, καθώς μας επιτρέπει να βάλουμε σε μια σειρά τις σκέψεις μας και να αντιληφθούμε τι έχει γίνει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό άρθρο "Και σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, υπάρχουν και κάτι... σατανικές συμπτώσεις που δεν σε αφήνουν να αγιάσεις... Προσέξτε: Το επόμενο νομοσχέδιο που θα έφερνε προς ψήφιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ο Π. Νικολούδης αφορούσε το πολυσυζητημένο λαθρεμπόριο καυσίμων, το οποίο είχε εξαγγείλει ότι θα καταπολεμήσει η νέα κυβέρνηση.

Όμως, να που αυτές οι περίεργες συμπτώσεις έφεραν την καρατόμησή του και πέταξαν το νομοσχέδιο στο καλάθι των αχρήστων, με αποτέλεσμα να μην πληγούν τα συμφέροντα διαφόρων λαθρεμπόρων, αλλά και του γνωστού επιχειρηματία που ασχολείται με τα του ποδοσφαίρου. Ποιον φωτογραφίζουμε; Μα ασφαλώς εκείνον που φωτογραφίζεται μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη, όταν παρακολουθούν πλάι-πλάι την αγαπημένη τους ομάδα..."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ