ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Προσκλήσεις για το ματς με τα Χανιά

Προσκλήσεις για το ματς με τα Χανιά

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να εξασφαλίσουν την θέση τους στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο μεθαυριανό ματς Κυπέλλου με τον Α.Ο. Χανίων.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και δηλώστε συμμετοχή προκειμένου να είστε εσείς οι τυχεροί που θα μπορέσετε να δείτε την μεθαυριανή αναμέτρηση της φάσης των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας με πρόσκληση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το olympiacos.org σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον ΑΟ Χανιά στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στις 19:30.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση site@olympiacos.org με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΧΑΝΙΑ επισυνάπτοντας μια "ερυθρόλευκη" φωτογραφία σας! Ακόμα, θα χρειαστούν ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, καθώς επίσης και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας!

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία, καθώς και το μήνυμα τους στην ενότητα του site μας RED WALL.

*Οι τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Τρίτη 12 Ιανουαρίου στις 15:00 το μεσημέρι.

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλες οι προσκλήσεις-εισιτήρια θα πρέπει να είναι ονομαστικά, ενώ θα πρέπει ο κάτοχός του να δίνει τον Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ, έτσι ώστε να μπορέσει νόμιμα να παραλάβει το εισιτήριο - πρόσκληση του. Γι' αυτό για να είναι μία συμμετοχή στον διαγωνισμό μας έγκυρη, θα πρέπει να μας στείλετε όλα τα παραπάνω στοιχεία. 


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! 

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Καλή τύχη σε όλους".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εκτεταμένο rotation

    Εκτεταμένο rotation

    Εκτός αποστολής για το ματς με τον ΑΟ Χανιά, όσοι έπαιξαν βασικοί με τον Λεβαδειακό

  • Είσοδος από 5 ευρώ

    Είσοδος από 5 ευρώ

    Χαμηλές τιμές εισιτηρίων όρισε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για το μεθαυριανό ματς Κυπέλλου με τα Χανιά

  • Η παρακάμερα με τον ΑΟ Χανιά

    Η παρακάμερα με τον ΑΟ Χανιά

    Δείτε όσα δεν... φάνηκαν με την πρώτη ματιά στο ματς του Ολυμπιακού στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος

  • Τα highlights με τον ΑΟ Χανιά

    Τα highlights με τον ΑΟ Χανιά

    Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τη νίκη του Ολυμπιακού στα Χανιά, στο χθεσινό ματς για το Κύπελλο Ελλάδος

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ