ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στην Ακρόπολη ο Μιλουτίνοφ

Στην Ακρόπολη ο Μιλουτίνοφ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει αρχίσει να... παίρνει τα πάνω του και σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού δείχνει όλο και καλύτερος.

Ο νεαρός Σέρβος σέντερ των "ερυθρόλευκων" μένει πλέον ολοένα και περισσότερο πάνω στο παρκέ κερδίζοντας σταδιακά την εμπιστοσύνη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και αποδεικνύει ότι οι συστάσεις, που τον συνοδεύουν και τον θέλουν να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σ' ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ όσον αφορά τη θέση "5", δεν μπορεί να είναι τυχαίες...

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι πλέον φανερό πως έχει και καλύτερη ψυχολογία, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Βαλκάνιος μπασκετμπολίστας των πρωταθλητών Ελλάδας, εξάλλου, "ανέβασε" μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία επεικονίζεται μαζί με την παρέα του να έχουν επισκεφθεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης θαυμάζοντας τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό...

Ανεβαίνει και ψυχολογικά και αγωνιστικά ο Μιλουτίνοφ κι αυτός που θα βγει κερδισμένος θα είναι, φυσικά, ο Ολυμπιακός που θέλει να κατακτήσει την κορυφή σ' Ελλάδα κι Ευρώπη!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Χωρίς Μιλουτίνοφ!

    Χωρίς Μιλουτίνοφ!

    Εκτός 12άδας του αυριανού παιχνιδιού με τη Χίμκι έμεινε ο Σέρβος σέντερ ελέω γαστρεντερίτιδας

  • Χρόνια πολλά, Νίκολα!

    Χρόνια πολλά, Νίκολα!

    Τα 21α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα, 30 Δεκεμβρίου, ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ