ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και στη Mirror ο Θρύλος!

Και στη Mirror ο Θρύλος!

Ακόμα και η μεγάλη αγγλική εφημερίδα "Mirror" ασχολείται με τον Ολυμπιακό και το εντυπωσιακό σερί που "τρέχει" φέτος. Με θέμα ότι ο Θρύλος έχει 16 σερί νίκες, αλλά πως απέχει αρκετά ακόμα από τις 29 συνεχόμενες που πέτυχε η Μπενφίκα το διάστημα 1971-73!

Το σχετικό άρθρο στο site της εφημερίδας "Mirror" σημειώνει πως η επίδοση που έχει φέτος ο Ολυμπιακός είναι αξιομνημόνευτη, αλλά παρόλα αυτά πώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αρκετό δρόμο για το καλύτερο ρεκόρ με συνεχόμενες νίκες στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σημειώνουν ακόμα ότι την προσεχή Κυριακή, στο ματς με τον Λεβαδειακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα πετύχουν νέο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου, με νίκη, φτάνοντας στο "17 στα 17"! Για μια ομάδα με παίκτες που έχουν θητεύσει στα γήπεδα της Premier League, όπως αναφέρει ο συντάκτης του άρθρου, κάνοντας αναφορά στους Ιντέγε, Καμπιάσο και Κασάμι.

Το πιο ωραίο, όμως, σας το αφήσαμε για το τέλος. Εκεί που ολοκληρώνεται το άρθρο υπάρχει ψηφοφορία με το ερώτημα: Θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να σπάσει το καλύτερο ρεκόρ συνεχόμενων νικών στην ιστορία...

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι μια μεγάλη και ιστορική αγγλική εφημερίδα όπως η "Mirror" κάνει και γκάλοπ για το Θρύλο, αποτελεί ένα ακόμα δείγμα ότι ο σύλλογος έχει καταξιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνείδηση των ευρωπαίων και όχι μονάχα στο χώρο του ποδοσφαίρου!

Μπείτε ΕΔΩ και ψηφίστε...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Το μεγαλύτερο ρεκόρ του αιώνα!"

    Έχει τρελάνει την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο Θρύλος του Μάρκο Σίλβα! Σειρά της UEFA να "υποκλιθεί" στα επιτεύγματα του Ολυμπιακού! Και κάποιοι στην Ελλάδα ακόμα... πιπιλίζουν την καραμέλα τους!

  • Στο Fifa.com το σερί

    Στο Fifa.com το σερί

    Αναφορά και στο επίσημο site της FIFA για το 16x16 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ