ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Μακάρι κάθε φορά που ερχόμαστε να δίνουμε δύναμη στα παιδιά"

Ο Τάσος Αυλωνίτης στάθηκε στο έργο που γίνεται στην "ΕΛΠΙΔΑ" από την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τα μέλη του συλλόγου. Με τον Έλληνα αμυντικό να εξηγεί ότι "Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην κ. Βαρδινογιάννη για αυτό το τεράστιο έργο που έχει δημιουργήσει.

Εμείς από τη σειρά μας, όπως κάθε χρόνο, κάθε Γενάρη ερχόμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και την προσπάθεια της κ. Βαρδινογιάννη και όλων των ανθρώπων που δουλεύουν εδώ. Θα ήθελα να πω καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο που υπάρχει, γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή και προέχει".

Με τον Τάσο Αυλωνίτη να συνεχίσει, επισημαίνοντας πως "Μακάρι κάθε φορά που ερχόμαστε εμείς εδώ να δίνουμε δύναμη στα παιδιά αυτά, γιατί πραγματικά χαμογελούν και η στήριξη που παίρνουν από εμάς είναι μεγάλη και μας το δείχνουν σε κάθε χαμόγελό τους. Μακάρι να το κάνει αυτό κάθε ομάδα που υπάρχει στην Ελλάδα και πιστέψτε με θα δώσει πολύ μεγάλη χαρά στα παιδιά αυτά. Ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά σε όλους".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Στο μυαλό μας το 30x30"

    Για το επερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό, αλλά και για το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, μίλησε ο Τάσος Αυλωνίτης

  • "Να έχετε κουράγιο να συνεχίσετε"

    Ο Μάρκο Σίλβα στάθηκε στη "μάχη" που δίνουν στην "ΕΛΠΙΔΑ", προσθέτοντας πως η οικογένεια του Ολυμπιακού θα είναι στο πλευρό τους

  • "Να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά"

    Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες στάθηκε στη σημασία της κίνησης του Ολυμπιακού, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην "ΕΛΠΙΔΑ"

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ