ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Όλοι θέλουν να σπάσουν το σερί μας"

Την άποψη ότι ο β' γύρος του πρωταθλήματος θα είναι δυσκολότερος συγκριτικά με τον α', εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης, μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ιδανικά το 2016 και τον β' γύρο του πρωταθλήματος περνώντας εμφατικά από την Πλατεία κάνοντας το 16x16, ο διεθνής κεντρικός χαφ των νταμπλούχων Ελλάδας ωστόσο, επεσήμανε ότι πλέον όλες οι ομάδες θα προσπαθούν ακόμα περισσότερο να... χαλάσουν το σερί της ομάδας του.

"Διατηρήσαμε το σερί που θέλαμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος στην έδρα του είναι μια πολύ καλή ομάδα. Παρόλα αυτά μετά την ισοφάριση του αντιπάλου δεν αγχωθήκαμε, πιέσαμε και σκοράραμε δυο φορές. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είχαμε την ποιότητα να αντιδράσουμε και συνεχίζουμε..." τόνισε στην κάμερα του Olympiacos TV ο Κώστας Φορτούνης, για να προσθέσει:

"Εμείς έχουμε ακόμα κίνητρο. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, έχουμε μπροστά μας το κύπελλο, έχουμε την Ευρώπη. Εμείς θέλουμε κάθε Κυριακή να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι...

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος σίγουρα θα είναι πιο δύσκολος, αφού όλοι πλέον μας περιμένουν και θέλουν να σπάσουν το αήττητο μας..."

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Εξελίσσει τον Φορτούνη!

    Εξελίσσει τον Φορτούνη!

    Ο Μάρκο Σίλβα δουλεύει πολύ σε καθημερινή βάση με τον διεθνή επιθετικό χαφ

  • Ο... έρωτας του Φορτούνη!

    Ο... έρωτας του Φορτούνη!

    Υπάρχει... κάποια, στην οποία ο νεαρός διεθνής χαφ του Θρύλου "μιλάει" απλώς με τα μάτια!

  • Η Ακαδημία της Δήμητρας Τρικάλων στο Ρέντη

    Η Ακαδημία της Δήμητρας Τρικάλων στο Ρέντη

    Ο Κώστας Φορτούνης καλωσόρισε στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου, τους ανθρώπους της Ακαδημίας όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ