ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Περνάει... τρένο από την Πλατεία!

Περνάει... τρένο από την Πλατεία!

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Πανιώνιο, σήμερα (03/01, 19:30 - LIVE στο redking.gr), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και βέβαια να ισοφαρίσουν την κορυφαία επίδοση διαδοχικών νικών από καταβολής πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το 16x16, επίτευγμα που είχαν πετύχει και πάλι εκείνοι τη σεζόν 2005-06 επί Τροντ Σόλιντ...

"Σύμμαχος" του Ολυμπιακού στη σημερινή προσπάθειά του θα είναι και η παράδοση, καθώς στην Πλατεία οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πολύ καλό παρελθόν!

Σε 54 αναμετρήσεις, εκτός έδρας, με τον Πανιώνιο για το πρωτάθλημα, από καταβολής Α' Εθνικής κατηγορίας, ο Ολυμπιακός μετράει 31 νίκες, 17 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα, ενώ οι "κυανέρυθροι" μόλις 6 φορές κατάφεραν να πάρουν τη νίκη... Όσον αφορά τα γκολ, ο Θρύλος έχει "ματώσει" τα δίχτυα του Πανιωνίου 79 φορές, με τους Νεοσμυρνιώτες να έχουν σκοράρει μόλις 31 φορές.

Η ευρύτερη επικράτηση του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη επετεύχθη τη σεζόν 1990-91, όταν οι "ερυθρόλευκοι"... σμπαράλιασαν τους αντιπάλους τους με το εμφατικό 6-1!

Πέρσι ωστόσο, ο Πανιώνιος κράτησε στο 2-2 τον Ολυμπιακό και μάλιστα, αυτή ήταν η 2η φορά την τελευταία 5ετία που οι "κυανέρυθροι" απέφυγαν την ήττα από τους Πειραιώτες στο γήπεδό τους, καθώς είχε προηγηθεί και το 1-1 της σεζόν 2010-11...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ