ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Γιαννιώτας στον ΑΠΟΕΛ

Ο Γιαννιώτας στον ΑΠΟΕΛ

Στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στον ΑΠΟΕΛ, για τους έξι μήνες, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας. Αυτό ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της 31ης Δεκεμβρίου. Για να ακολουθήσει η σχετική ανακοίνωση κι από την πλευρά της ομάδας της Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας ανέφερε ότι "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση, με τη μορφή δανεισμού, του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα στον ΑΠΟΕΛ".

Ενώ από την άλλη πλευρά, αυτή της κυπριακής ομάδας, υπήρξε η ακόλουθη που τόνιζε πως "Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την συμφωνία δανεισμού του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2016.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 70. Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Στα κορυφαία το γκολ του Γιαννιώτα

    Στα κορυφαία το γκολ του Γιαννιώτα

    Το πρώτο γκολ του διεθνούς μεσοεπιθετικού με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ συμπεριλήφθηκε στα καλύτερα της 19ης αγωνιστικής στην Κύπρο

  • Σκόραρε ο Γιαννιώτας

    Σκόραρε ο Γιαννιώτας

    Ο νεαρός εξτρέμ που είναι δανεικός από το Θρύλο στον ΑΠΟΕΛ, πέτυχε το 1ο του γκολ στην Κύπρο

  • Το μήνυμα του Φορτούνη

    Το μήνυμα του Φορτούνη

    Ο μέσος του Θρύλου, μέσω Instagram, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιαννιώτα

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ