ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το "φως" τρομάζει!

Το

Η παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά στο Sport24Radio 103,3 το απόγευμα της Τετάρτης, όπου και τόνισε δημόσια την κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να προσφέρει 300.000 € για όποιον δώσει πληροφορίες για την δολοφονική επίθεση στο δικηγόρο Αργύρη Λίβα. Με μοναδικό στόχο να πέσει άπλετο... φως στην υπόθεση αυτή, αλλά και γενικότερα στη δράση της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως ορισμένοι επέλεξαν τη... σιωπή! Αρκετές ιστοσελίδας λειτούργησαν με διαφορετικά κριτήρια, λειτούργησαν κάτω από το ίδιο πρίσμα, αυτό της... απουσίας από την πρώτη γραμμή! Αυτοί που έχουν κάνει σημαία τις λέξεις εξυγίανση και κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απέδειξαν ότι στα λόγια είναι πάντα εδώ, αλλά στην ουσία απόντες. Λες και δεν έγινε ποτέ αυτή η δημόσια τοποθέτηση ενός στελέχους του Ολυμπιακού που μετέφερε μέσω ενός ραδιοφώνου την προσφορά ενός πολύ μεγάλου χρηματικού ποσού για να διαλευκανθεί αυτή η ιστορία, όπως και όλες όσες έχουν προηγηθεί με θύματα δολοφονικών επιθέσεων μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου!

Οι ιστοσελίδες sdna.gr, dikisports.blogspot.gr, soccerplus.gr ήταν απούσες από αυτή την πραγματικά πολύ σημαντική κίνηση. Λες και λειτούργησαν "ομαδοποιημένα"! Δεν είδαμε να ευαισθητοποιούνται δημοσιογράφοι των εν λόγω site, που χρησιμοποιούν τις λέξεις εξυγίανση και κάθαρση πιο συχνά από το καλημέρα και το καλησπέρα.

Δημοσιογράφοι όπως ο Θάνος Μπλούνας της "Καθημερινής" που έχει το soccerplus και τον οποίο μνημονεύει συχνά –όταν δεν τον προσκαλεί- ο Κυριάκος Θωμαΐδης! Ο Άρης Ασβεστάς από το sdna.gr που διαρκώς "καταγγέλλει" αλλά όταν υπάρχει η ευκαιρία να βγουν όλα στο φως κάνει λες και το θέμα δεν είναι τόσο σοβαρό όσο τα... άλλα που καθημερινά αναδεικνύει ως υψίστης σημασίας! Δεν θέλει ο ίδιος να μάθει τι έγινε με τη δική του υπόθεση, καθώς υπήρξε θύμα επίθεσης!

Ο Θωμαΐδης που κάνει διαρκώς τηλεοπτικές "δίκες" και... καταδικάζει, δεν ενδιαφέρεται να πέσει άπλετο φως πάνω σε αυτή την ιστορία και να βγει η αλήθεια στο φως; Αυτό που προκαλεί πολλά ερωτηματικά δεν είναι η απουσία τους, αλλά ότι αυτή ήταν "ομαδοποιημένη". Όλοι μαζί, ταυτόχρονα, έδειξαν να μην θέλουν να προβάλλουν αυτή την πρωτοβουλία που θα βοηθήσει στη διαλεύκανση πολλών σημαντικών υποθέσεων στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και θα ανοίξει το δρόμο για να μάθουμε ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγκληματική οργάνωση που δρα εκεί!

Και στο φινάλε... Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία και τις κινήσεις της Πολιτείας και του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Γιατί έχει δείξει πώς είναι άνθρωπος που θέλει να βγει η αλήθεια στο φως. Και πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά του, για να βοηθήσει στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Ο έλεγχος της ΕΠΟ και τα μαφιόζικα χτυπήματα!

    Ο έλεγχος της ΕΠΟ και τα μαφιόζικα χτυπήματα!

    Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εφημερίδα "Αλήθεια" της Καρδίτσας, που περιγράφει αναλυτικά την κατάσταση, κάνοντας λόγο για εκβιασμούς και χρηματισμούς

  • 300.000 € για να βρεθούν οι δράστες! (Audio)

    300.000 € για να βρεθούν οι δράστες! (Audio)

    Για να διαλευκανθεί η υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα, όπως τόνισε ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς στο Sport24Radio 103,3. Για να σταματήσει να υπάρχει... σκοτάδι και να χυθεί άπλετο φως στην πραγματική εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ