ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Πουλάει" ο Φορτούνης, γι' αυτό και ασχολούνται...

...του ΔΙΟΝΥΣΗ ΒΕΡΒΕΛΕ

Τις διακοπές του έκανε ο Κώστας Φορτούνης και ετοιμάζεται να επιστρέψει σε δράση με τον Ολυμπιακό. Ο μέσος των «ερυθρολεύκων», το τελευταίο διάστημα έχει δεχθεί έντονη κριτική από τους… απέναντι. Εμείς είμαστε εξηγημένοι. Με την Άρσεναλ κάνει λάθος και σωστά δέχεται την κάρτα από τον Ριτσόλι. Αλλά μην μας τρελάνετε κιόλας που το πέναλτι με την Καλλονή προσπαθείτε να το βαφτίσετε βουτιά.

Όλες αυτές τις ημέρες οι… αντικειμενικοί γράφουν, ξαναγράφουν για την περίπτωση Φορτούνη. Γιατί δεν κάνετε ένα αφιέρωμα στον φετινό Μπεργκ ρε αλάνια; Γιατί δεν ξεβρακώνεστε δημοσίως με την κωλοτούμπα σας για τον Νίνη; Γιατί δεν μας λέτε αν είναι ευτυχισμένοι στην ΑΕΚ με τον Μπουονανότε; Γιατί δεν μας λένε που πήγε ο Μάνταλος μόλις ήρθε ο Πογέτ; Να πιάσουμε και λίγο από τον ΠΑΟΚ; Τι θα είχε γίνει αλήθεια αν το πέναλτι που κέρδισε στο ΠΑΟΚ-Πλατανιάς ο Τζαβέλλας το έπαιρνε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πανηγύριζε με τα σάλια να του φεύγουν από το στόμα;

Μην τρελαθούμε… Ο Φορτούνης την έχει την ηρεμία του και δεν χρειάζεται συμβουλές από τους απ’ έξω για το πως θα είναι μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν άνθρωποι που τον βλέπουν καθημερινά στο Ρέντη, που τον ζουν από κοντά και ξέρουν πως θα του συμπεριφερθούν.

Το καλοκαίρι για παράδειγμα, όταν ο Φορτούνης είχε πέσει για ένα φάουλ τότε, ο Γεωργάτος του είχε μιλήσει. Ακολούθησε μια τρελή πορεία για τον Έλληνα μέσο, σκοράρει, πασάρει, κάνει τα πάντα. Έχει οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και συνεχίζει. Όπως έκανε κι αυτά που μπορούσε στην Ευρώπη.

Κάποιοι, θα συνεχίσουν να ασχολούνται με τον Κώστα. Πουλάει για τα καλά το θέμα βλέπετε. Πόσο μάλιστα όταν προσπαθείς να αμφισβητήσεις τον καλύτερο!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ