ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όπου σε βρω...

Όπου σε βρω...

Μπορεί να έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως αυτή έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, σε όλα τα αθλήματα. Και αυτή η εκκίνηση γίνεται ακόμα πιο γλυκιά, όταν έχεις γλεντήσει πολλές φορές τον «αιώνιο» (τρόπος του λέγειν!) αντίπαλό σου!

Ήδη μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Θρύλος έχει νικήσει πέντε φορές τον Παναθηναϊκό σε ισάριθμα παιχνίδια σε όλα τα σπορ! Και το τρομερό της υπόθεσης είναι το γεγονός πως αυτοί οι πέντε θρίαμβοι του Ολυμπιακού, μαζί με τον έκτο που ακολουθεί αύριο το βράδυ στο μπάσκετ Γυναικών, (θα) έχουν σημειωθεί μέσα σε 40 μέρες!

Τα πάρτι ξεκίνησαν, λοιπόν, στις 17 Οκτωβρίου με το εκκωφαντικό 88-63 στο ΣΕΦ, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Ακολούθησε στις 6 Νοεμβρίου το 3-0 στο Καραϊσκάκη, για τη 10η αγωνιστική της Super League, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο!

Εν συνεχεία, στις 11 Νοεμβρίου ήρθε το 14-4 στο πόλο Ανδρών, για την 3η αγωνιστική της Α1, μία νίκη που ήταν η 41η συνεχόμενη, με τους «πράσινους»! Το σερί κρατά 5.746 ημέρες (και το μέτρημα συνεχίζεται)!

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ (79-77), αυτή τη φορά για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τελευταίο (χρονικά, εννοείται!) γλέντι, μέχρι το αυριανό, ήταν πριν λίγες μέρες, στις 23 Νοεμβρίου, με αυτό το 3-2 σετ στο βόλεϊ Γυναικών, για την 7η αγωνιστική.

Κοινώς, είναι αυτό που λέμε... ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΩ...!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Την Κυριακή σε... ΠΑΩ στο 22-0!

    Την Κυριακή σε... ΠΑΩ στο 22-0!

    Το μπάσκετ Γυναικών θα διευρύνει το ασύλληπτο ρεκόρ των 21 διαδοχικών νικών που τρέχει ο Θρύλος κόντρα στον Παναθηναϊκό στα αθλήματα του Ερασιτέχνη!

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ