ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστροφή στη δουλειά

Επιστροφή στη δουλειά

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς. Κανονικούς υπό την έννοια ότι έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πάουλο Μπέντο. Αλλά χωρίς να ξέρουν ακόμα εάν το επόμενό επίσημό τους ματς είναι με τον Πλατανιά ή με την Γιούνγ Μπόις.

Βάσει του προγράμματος της Super League, το Σάββατο το απόγευμα είναι να αγωνιστούν στα Χανιά. Αλλά η αναβολή σε κάθε δραστηριότητα στις εθνικές κατηγορίας, φέρνει τα πάνω-κάτω σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό του Πορτογάλου τεχνικού. Διότι «κινδυνεύει» ο Θρύλος να πάει στο ματς πρόκρισης με τους Βέλγους, χωρίς επίσημο ματς για δύο Σαββατοκύριακα.

Για την ακρίβεια, οι πρωταθλητές θα αγωνιστούν στις 24/11 με τους Ελβετούς, 18 ημέρες μετά το τελευταίο ματς με τον ΠΑΟ (6/11) στον Ναό. Με το θέμα της αγωνιστικής ετοιμότητας να προβληματίζει έντονα τον 47χρονο προπονητή, που περιμένει τις εξελίξεις για να οριστικοποιήσει τα πλάνα του για την προετοιμασία.

Κι αν δεν έχουν αλλαγή δεδομένων στο θέμα της αναβολής, είναι πάρα πολύ πιθανό ο Θρύλος να δώσει κάποιο φιλικό για να βρουν ρυθμό οι «ερυθρόλευκοι» πριν το ματς με την ομάδα από την Βέρνη, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ