ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Δεν ξέρουμε εάν θα ξαναρχίσει σύντομα το ποδόσφαιρο"

Σκηνικό αβεβαιότητας κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την απόφαση από την επιτροπή Εξομάλυνσης για αναβολή των πρωταθλημάτων. Μέσα από όλα αυτά, το μόνο που είναι γεγονός πλέον είναι η απαξίωση του αθλήματος στη χώρα μας. Οι ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στη Super League δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει και πώς θα κυλήσουν τα πράγματα από εδώ και πέρα.

Κάτι που τόνισε στην εκπομπή «Marcador Nooche» του Radio Marca το βράδυ της Τετάρτης ο Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας μίλησε για την κατάσταση στην Ελλάδα και το πώς αντιμετωπίζουν οι ξένοι ποδοσφαιριστές όσα συμβαίνουν, που μόνο κακό κάνουν και στο άθλημα και τις ομάδες.

Με τον Μποτία να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Πήγαμε το πρωί (σ.σ.: το πρωινό της Τετάρτης) για να κάνουμε προπόνηση και δεν ξέραμε τίποτα από όσα συμβαίνουν. Το απόγευμα μάθαμε τι συνέβη με το σπίτι ενός διαιτητή, αλλά δεν είχαμε ακριβή πληροφόρηση για την κατάσταση αυτή. Μετά ανακοινώθηκε η αναβολή των αγώνων στην Ελλάδα. Μέχρι αύριο που θα πάμε για προπόνηση, δεν ξέρουμε τι θα συμβαίνει. Δεν ξέρουμε εάν θα ξαναρχίσει σύντομα το πρωτάθλημα».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ