ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεχωριστή στιγμή, ένας στόχος!

Ξεχωριστή στιγμή, ένας στόχος!

...του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ

Τεράστιας σημασίας η αποψινή αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος στις 21:45 αντιμετωπίζει την Άρσεναλ με στόχο την πρόκριση στους "16" του Champions League. Οι Πειραιώτες είναι κοντά σε μία τεραστία επιτυχία τόσο για το σύλλογο όσο και για ολόκληρη τη χώρα, αφού την εκπροσωπούν επάξια και την κάνουν περήφανη.

Δεν είναι και λίγο άλλωστε να αφήνει μία ελληνική ομάδα εκτός κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τους "κανονιέρηδες"... Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ξεχωριστή σημασία που έχει το αποψινό παιχνίδι για τον καθένα ποδοσφαιριστή του Θρύλου.

Το redking.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά τιθα καταφέρει όποιος αγωνιστεί απόψε στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Άρσεναλ. Και αναφερόμαστε στους παίκτες που είναι στην αποστολή φυσικά...

@ Ρομπέρτο: Θα φτάσει τα 27 παιχνίδια στο Champions League και τα 37 στην Ευρώπη. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τις 20 αποκρούσεις, αφού αυτή τη στιγμή έχει 19, όσες και ο "απέναντι" του, ο Τσεχ.

@ Μποτία: Θα φτάσει τα 10 ματς στην Ευρώπη. Έχει και ένα γκολ… Και οι δέκα συμμετοχές του είναι στο Champions League και όλες με τον Ολυμπιακό.

@ Ντα Κόστα: Τα 17 ματς θέλει να φτάσει ο αμυντικός του Θρύλου. Οι 8 εμφανίσεις του είναι στο Champions League. Γκολ δεν έχει πετύχει ακόμα.

@ Καμπιάσο: 100ρίζει ο Αργεντινός. Και φτάνει τα 80 ματς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Έχει γράψει ιστορία με την Ίντερ, αφού έχει και τρόπαιο στον θεσμό και θέλει να γράψει ιστορία και με τον Ολυμπιακό. Συνολικά στην Ευρώπη έχει και 7 γκολ.

@ Ντομίνγκες: Τα 34 ματς θα φτάσει στον θεσμό και τα 48 σύνολο. Μέχρι στιγμής έχει 10 γκολ και θέλει να τα ξεπεράσει. Ιδανικό ματς αυτό με την Άρσεναλ.

@ Ελαμπντελαουί: Φτάνει τα 15 στην Ευρώπη. Από αυτά τα 12 θα είναι για το θεσμό. Γκολ δεν έχει πετύχει ακόμα.

@ Φινμπόγκασον: Η τρίτη του συμμετοχή θα είναι στο Champions League. Συνολικά στην Ευρώπη έχει μέχρι στιγμής 10 εμφανίσεις και 2 γκολ. Το ένα από αυτά είναι κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο, όταν έδωσε τη νίκη με 3-2 στον Ολυμπιακό.

@ Φορτούνης: Το έκτο του παιχνίδι θα είναι στο "σεντόνι". Ένα γκολ για τον νεαρό άσο, αλλά όχι "επίσημο", αφού το απευθείας κόρνερ στην έδρα της Άρσεναλ, θεωρήθηκε αυτογκόλ. Συνολικά θα είναι η όγδοη εμφάνισή του στην Ευρώπη.

@ Ερνάνι: Θα είναι το έκτο του ματς στο Champions League. Πρώτη χρονιά για τον 24χρονο που παίζει Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός του έδωσε την ευκαιρία και τον "έριξε" στα… βαθιά.

@ Ιντέγε: Θα είναι το 12ο ματς στο Champions League και το 34ο συνολικά στην Ευρώπη. Έχει 9 γκολ και θέλει τα 10…

@ Καπίνο: Δύσκολο να αγωνιστεί. Δεν έχει εμπειρίες ο 21χρονος ακόμα…

@ Κασάμι: Ένα γκολ έχει ο μέσος του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια μέχρι στιγμής στο θεσμό και 30 συνολικά στην Ευρώπη.

@ Μαζουακού: Το ενδέκατο παιχνίδι θα είναι για τον μπακ του Ολυμπιακού στο Champions League. Όλα με τον Ολυμπιακό. Θα είναι το δέκατο τρίτο στην Ευρώπη συνολικά. Έχει και ένα τέρμα ο 22χρονος.

@ Μιλιβόγεβιτς: Θα φτάσει τα 25 ματς στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής έχει 12 στο Champions League, χωρίς γκολ…

@ Πάρντο: Παίρνει εμπειρίες με τον Ολυμπιακό. Θα είναι το έκτο του ματς στο θεσμό. Έχει και 3 τέρματα και είναι ο πρώτος σκόρερ. Συνολικά στην Ευρώπη έχει παίξει σε 7 ματς ως τώρα.

@ Σαλίνο: Χωρίς γκολ, αλλά με εμπειρία. 21 ματς ως τώρα στον θεσμό και 54 σύνολο.

@ Σεμπά: Στο Champions League θα φτάσει τα 6 ματς. Συνολικά στην Ευρώπη έχει 20 εμφανίσεις ως τώρα και 2 γκολ…

@ Σιόβας: Στον Ολυμπιακό "έμαθε" το Champions League. Και συνεχίζει… 15 συμμετοχές έχει έως τώρα. Συνολικά στην Ευρώπη έχει 18 ματς και θα φτάσει τα 19…

@ Βούρος: Δύσκολο να παίξει ο νεαρός. Έχει μία συμμετοχή στο Champions League ο 20χρονος.

Ξεχωριστή σημασία, λοιπόν, για κάθε παίκτη έχει η αποψινή αναμέτρηση. Ωστόσο, ο στόχος είναι ένας. Είναι ο ίδιος. Η νίκη και η πρόκριση στους "16" του Champions League. Και όλη η Ελλάδα σήμερα, θα βλέπει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", με τους Πειραιώτες να θέλουν να γράφουν ιστορία...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Θα της κάνει το ίδιο!

    Θα της κάνει το ίδιο!

    Όταν ο Ολυμπιακός κάνει πρώτα "διπλό" στο Champions League, νικά και στο Καραϊσκάκη.

  • 7 λόγοι που ξεχωρίζει!

    7 λόγοι που ξεχωρίζει!

    Το redking.gr σας παρουσιάζει γιατί ο Φορτούνης φέτος κάνει τη διαφορά...

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ