ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Η ευκαιρία δεν θα μας... γλιστρίσει!"

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι η ομάδα που θα... χαμογελάσει μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης του "Γ. Καραϊσκάκης" με την Άρσεναλ, εμφανίστηκε σε συνέντευξή του ο Μπράουν Ιντέγε.

Ο Νιγηριανός επιθετικός του Θρύλου μίλησε στο έγκριτο βρετανικό περιοδικό "FourFourTwo" επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να περιμένει πίσω τους "κανονιέρηδες", αλλά να ελέγξει τον ρυθμό και να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, ενώ τόνισε ότι δεν παίζουν ρόλο οι όποιες απουσίες των Λονδρέζων.

"Η πίεση είναι σε αυτούς, έχουμε εννέα πόντους και αυτοί έρχονται εδώ, σίγουροι για πρόκριση. Πρέπει να σκοράρουν περισσότερο από ένα γκολ, γιατί αν βάλουμε εμείς, είναι εκτός. Πρέπει να δουλέψουμε επάνω στο κάθε λάθος που θα κάνουν και να σιγουρέψουμε πως θα πάμε καλά στην αντεπίθεση... " τόνισε ο θηριώδης σέντερ φορ των "ερυθρόελυκων" και προσέθεσε:

 

"Δεν βλέπω καμία διαφορά σχετικά με τους απόντες και τους τραυματισμούς. Συμβαίνουν οι τραυματισμοί στο ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα για αυτούς που περνούν αυτή τη φάση τώρα, αλλά εμείς δεν επηρεαζόμαστε ούτως ή άλλως. Έχουμε εννέα πόντους, παίζουμε στο σπίτι μας και έχουμε όλη τη στήριξη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Εκτός κι αν ο Θεός τους δώσει τον αγώνα. Εγώ ανυπομονώ και πηγαίνουμε για την πρόκριση... Δεν θέλουμε να καθίσουμε πίσω και να τους αφήσουμε να κάνουν παιχνίδι. Στο τέλος μπορεί να το μετανιώσουμε, λέγοντας πως έπρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά...

Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε να μας γλιστρήσει η ευκαιρία! Δεν μας βλέπω να μένουμε πίσω και να αφήσουμε την Άρσεναλ να περάσει. Δεν το θεωρώ πιθανό! Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το εισιτήριο και να είμαστε εμείς αυτοί που θα προχωρήσουμε στους 16".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ