ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

6 για αρχή με μπαλάρα

6 για αρχή με μπαλάρα

Τι είχε πει στην παρουσίασή του ο Πάουλο Μπέντο; Πώς θέλει ο Ολυμπιακός να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να βάζει πολλά γκολ. Ό,τι έγινε δηλαδή στην πρεμιέρα των πρωταθλητών στο νέο πρωτάθλημα, με αντίπαλο τη Βέροια, στο Καραϊσκάκη. Διότι όποιος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου ή παρακολούθησε το ματς από την τηλεοπτική μετάδοση, μονάχα ικανοποιημένος μπορεί να είναι από όσα έδειξε ο Θρύλος. Νίκη 6-1 για αρχή και έχουμε και συνέχεια. Διότι αυτή η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη…

Η μπάλα κάτω, οι φάσεις συνεχόμενες, με τον Μάριν να κάνει όργια σε ό,τι αφορά τη δημιουργία, τους δύο εξτρέμ Σεμπά και Ελιουνούσι και να βγάζουν ασίστ και να σκοράρουν και τον Ιντέγε να είναι ανανεωμένος. Στο κέντρο το δίδυμο των Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς. Εμπειρία και ποιότητα μαζί, με τον Σέρβο να τα συνοδεύει με ένα εκπληκτικό γκολ, για το 4-0!

Ο Μπέντο όλη την ώρα όρθιος μπροστά από τον πάγκο, να δίνει οδηγίες. Η μπάλα κάτω, ανάπτυξη από τα άκρα, η μπάλα να περνάει αρκετές φορές από τα πόδια του Μάριν που την μοίραζε εκπληκτικά. Πάντα σε ελεύθερο παίκτη, ανοίγοντας την άμυνα της Βέροιας. Και το πιο σημαντικό! Μια ομάδα που είχε πάθος για 90 λεπτά, μια ομάδα που παρότι πέτυχε 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, δεν χαλάρωσε.

Αυτό γουστάρουμε να βλέπουμε. Έναν Ολυμπιακό να παίζει ωραία μπάλα, επιθετικό ποδόσφαιρο, να σημειώνει πολλά γκολ και να προσφέρει θέαμα για τα εκατομμύρια των οπαδών του, σε κάθε σημείο του πλανήτη. Και είχε και συνέχεια. Διότι δεν ήταν μονάχα τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και το δοκάρι του Ελιουνούσι στο 29’! Ήταν η ανάλογη συνέχεια και στο δεύτερο 45λεπτο.

Πολλές ευκαιρίες και πάλι, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, κατοχή της μπάλας, όχι ανούσια υπεροχή και άλλα τρία γκολ. Κοινώς ένας Ολυμπιακός όπως θέλουμε να τον βλέπουμε. Ένας Ολυμπιακός που ακόμα έχει πολλά να δώσει και να πετύχει. Μια ομάδα που θέλει το χρόνο της, διότι ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Αλλά ένας Ολυμπιακός, ο πρωταθλητής των τελευταίων 6 ετών, που έστειλε το μήνυμά του.

Οι «αντικειμενικοί» θεωρούν ότι δεν είναι το φαβορί για το 44ο της ιστορίας του και 7ο συνεχόμενο. Καλύτερα γιατί έτσι θα το απολαύσουμε ακόμα περισσότερο. Έχετε υποτιμήσει πολύ τον πρωταθλητή Ολυμπιακό! Να δούμε ότι θα βρει η ομάδα την ομοιογένειά της, τι έχετε να πάθετε όλοι σας…

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΣ

25’ 1-0: Εξαιρετικό γύρισμα από τον Μάριν, ο Ιντέγε δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Λόπεθ.

27’ 2-0: Φανταστική σέντρα του Μάριν, υπέροχη κεφαλιά του Σεμπά. Απλά πράγματα!

41’ 3-0: Ο Ελιουνούσι με εξαιρετικό πλασέ με το αριστερό, μέσα από την περιοχή, μετά την κεφαλιά-πάσα του Ιντέγε αύξησε το δείκτη του σκορ.

49’ 4-0: Υπέροχο σουτ του Μιλιβόγεβιτς, στη δεξιά γωνία του Λόπεθ!

61’ 5-0: Έκρυψαν την μπάλα οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Καμπιάσο στον Ντε Λα Μπέγια, ασίστ του τελευταίου για τον Ιντέγε που δεν αστόχησε.

74’ 5-1: Ο Καπετάνος με σουτ μέσα από την περιοχή, πέτυχε το γκολ της τιμής για τη Βέροια.

89’ 6-1: Ο Φιγκέιρας κινήθηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ιντέγε με προβολή έκανε το δικό του χατ-τρικ.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (58’ Ρέτσος), Ντε Λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Σεμπά, Ελιουνούσι (65’ Πάρντο), Μάριν (70’ Καρντόσο), Ιντέγε.

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός, Μελίσσης, Χαροντάκης (46’ Ναβαλόβσκι), Μπαλάφας, Παπαδόπουλος, Σαρπόνε (46’ Άρτσε), Σ. Γκονζάλεζ (77’ Βίτι), Κάλβο, Καπετάνος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Έξι για... ζέσταμα!

    Έξι για... ζέσταμα!

    Σκεφτείτε τι έχουμε να δούμε όταν θα είναι όλη η ομάδα στο 100%...

  • "Πάμε γερά…"

    Το σχόλιο του Κώστα Καραπαπά για την πρεμιέρα και το καλό ξεκίνημα του Θρύλου.

  • Νεότερα για Ιντέγε

    Νεότερα για Ιντέγε

    Ο Νιγηριανός χτύπησε στη φάση του 6-1, από τη σύγκρουση με τον Λόπεθ. Δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ