ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με το... δεξί Πανιώνιος και Πλατανιάς

Με το... δεξί Πανιώνιος και Πλατανιάς

Μια νίκη γηπεδούχου και μια αντίστοιχη φιλοξενούμενου ο απολογισμός των δύο πρώτων ματς στη... σέντρα του φετινού πρωταθλήματος. Χρονικά, η αρχή έγινε από την Κέρκυρα. Εκεί ο Πλατανιάς ήταν πιο αποτελεσματικός, έπαιξε πιο έξυπνα και κατάφερε να φτάσει στο "διπλό", σε ένα ματς που δεν είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά ήξερε τι να κάνει και κυρίως πώς να το κάνει.

Αντίθετα, οι "Φαίακες" ήταν φλύαροι, έχασαν παραπάνω ευκαιρίες και δεν πέτυχαν το ζητούμενο, το γκολ. Κάτι που έκαναν οι Χανιώτες και πήραν τους πρώτους 3 βαθμούς τους. Χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γιακουμάκης μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Αποδείχθηκε, όμως, κάτι παραπάνω από αρκετό.

Στο δεύτερο ματς, αυτό στη Νέα Σμύρνη, είχαμε παράσταση για ένα ρόλο με πρωταγωνιστή τον Πανιώνιο. Νίκησε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Και με χαμένο πέναλτι από τον Ανσαριφάρντ (15’), το οποίο απέκρουσε ο Κοσίσκι.

Αλλά στη συνέχεια, η ομάδα της Νέας Σμύρνης κυριάρχησε ολοκληρωτικά. Έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις και είχε τον τρόπο να κάνει πραγματικότητα το στόχο της. Δηλαδή να σκοράρει, να πάρει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση και να φέρει το ματς στα μέτρα της. Όλα έγιναν με τον Πανιώνιο να κάνει το 1-0 στο 24’ με το πρώτο γκολ του Φούντα. Και στο δεύτερο μέρος άλλα δύο γκολ.

Αρχικά με τον Ανσαριφάρντ που είχε δώσει και την ασίστ για το 1-0 και πέτυχε το 2-0 στο 52’ και τον Φούντα να πετυχαίνει ένα ακόμα τέρμα, με εκπληκτική εκτέλεση, στο 57’ και να διαμορφώνει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς από εκεί και πέρα δεν άλλαξε κάτι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ