ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Καρεμπέ και το λάθος της Marca!

Ο Καρεμπέ και το λάθος της Marca!

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε από τη συνέντευξη του Κριστιάν στη Marca. Με την απάντηση στο ερώτημα τι θα ήθελε να ήταν, εάν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής! Με τον Γάλλο να απαντά γιατρός και ανθρωπολόγος. Όχι ηθοποιός πορνό! Οι δύο φράσεις μοιάζουν στα ισπανικά, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τον δημοσιογράφο και δημοσίευσε τη συνέντευξη! Και προκάλεσε αναστάτωση στον Καρεμπέ.

Με τον Γάλλο, σύμβουλο Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού, να γράφει μέσω του προφίλ του στο facebook τη δική του θέση για όσα συνέβησαν σε αυτή την υπόθεση. Ξεκινώντας με τη φράση "αυτό το μήνυμα είναι για την οικογένειά μου, την κόρη μου, τους φίλους, τους ανθρώπους που με ξέρουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και σε όσους έμειναν σε ένα άρθρο που δημοσίευσε η ισπανική εφημερίδα Marca, βασισμένο σε μια ηχογραφημένη συνέντευξη στη Μαδρίτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια ενός event για το πρωτάθλημα. Κι από τότε έχει εξαπλωθεί στο διαδίκτυο σαν... δηλητήριο!

Ο δημοσιογράφος μου ζήτησε να απαντήσω στην ερώτηση, "Τι επάγγελμα θα επιθυμούσα να κάνω εάν δεν είχα γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής" για να απαντήσω "Γιατρός στην Ιατρική (médico στα ισπανικά) ή "πορνοστάρ" (actor porno στα ισπανικά). Όμως η αλήθεια είναι άλλη. Η απάντησή μου δεν ήταν "πορνοστάρ" αλλά "antropólogo" (ανθρωπολόγος). Στην πραγματικότητα, ανέπτυξα την απάντησή μου, βασιζόμενη σε ένα γεγονός. Ότι πρόσφατα έχω ασχοληθεί με ένα ντοκιμαντέρ για τις τελευταίες φυλές του 21ου αιώνα"!
Με τον Καρεμπέ να συμπληρώνει στο μήνυμά του ότι "Κατά την ακρόαση του ηχητικού, μπορεί να υπάρξει μια σύγχυση. Για το λόγο αυτό, είμαι τόσο απογοητευμένος και εξαιρετικά αναστατωμένος με μια τόσο αξιοσέβαστη αθλητική εφημερίδα όπως η Marca που επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο. Η ζημιά έχει γίνει; Ναι κι αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει. Αλλά εύχομαι ότι η φρενίτιδα των ΜΜΕ για ιστορίες που προκαλούν αίσθηση, δεν θα οδηγήσει σε τέτοιες απρόσεκτες και ανεύθυνες συμπεριφορές από ανθρώπους που έχουν τεράστια επιρροή στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης,

Για να γελάσουμε λίγο, σήμερα ήταν τα γενέθλιά μου και εύχομαι να τα είχα περάσει γιορτάζοντας παρά να νιώθω απογοήτευση!

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας".

 

This message is to my family, my daughter, my friends, the people who have known me for so many years, and to all of...

Δημοσιεύτηκε από Christian Karembeu στις Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • "Ανυπομονώ για νέες περιπέτειες"

    Ο Κριστιάν Καρεμπέ έστειλε τις ευχές του για το 2016 και αναφέρθηκε στην επικείμενη παρουσία του Θρύλου στο Europa League

  • Αχ, βρε Κριστιάν... τεράστιε!

    Αχ, βρε Κριστιάν... τεράστιε!

    Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε στο ερώτημα "τι δουλειά θα έκανες αν δεν ήσουν ποδοσφαιριστής..."

  • Το

    Το "ευχαριστώ" του Κριστιάν

    Συγκινημένος ο Καρεμπέ από την συμπαράσταση των Άγγλων φιλάθλων προς τον γαλλικό λαό

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ