ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυτά έκαναν οι ξένοι διεθνείς...

Αυτά έκαναν οι ξένοι διεθνείς...

Όλοι οι διεθνείς έχουν επιστρέψει στο Ρέντη και πλέον μπορεί να γίνει ο… απολογισμός τους. Αναλυτικότερα, στις Εθνικές του εξωτερικού κλήθηκαν πέντε παίκτες, ο Ελ Κααμπί στο Μαρόκο, ο Κάρμο στην Αγκόλα, ο Γιάρεμτσουκ στην Ουκρανία, ο Στάμενιτς στη Νέα Ζηλανδία και ο Πιρόλα στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας. Ο Κάρμο έπαιξε βασικός σε ένα ματς, ο Στάμενιτς και στα δυο, ο Ελ Κααμπί πρώτο ξεκίνησε 11αδα και στο άλλο μπήκε αλλαγή, ο Γιάρεμτσουκ έπαιξε λίγο, ενώ ο Πιρόλα που είναι και αρχηγός έμεινε εκτός αποστολής! Αναλυτικότερα, το Μαρόκο έδωσε δυο αγώνες με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία για την προκριματική φάση του Κόπα Αφρικα. Στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου, που νίκησε 5-0, ο Ελ Κααμπί ξεκίνησε βασικός και έγινε αλλαγή στο 65’, δίνοντας τη θέση του στον Εν Νεσίρι. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ίδια ομάδα και με το Μαρόκο να επικρατεί ξανά με 4-0, ο Ελ Κααμπί μπήκε αλλαγή στο 80’.

Ο Κάρμο έπαιξε βασικός στο εντός έδρας 2-0 της Αγκόλας επί του Νίγηρα, επίσης για την προκριματική φάση του Κόπα Αφρικα. Ηταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του, με 44 επαφές με την μπάλα, με 34/40 (85%) επιτυχημένες πάσες, ενώ κατάφερε 7/10 εύστοχες μακρινές μπαλιές. Παράλληλα, κέρδισε 3 από τις 4 εναέριες μονομαχίες του. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 55’ και λόγω τιμωρίας, καθώς ήταν η δεύτερη στη διοργάνωση, δεν έπαιξε στο προχθεσινό εκτός έδρας πάλι με τον Νίγηρα που η Αγκόλα νίκησε 1-0. Ο Γιάρεμτσουκ αγωνίστηκε αλλαγή και στα δυο ματς της Ουκρανίας για το Nations League. Την Παρασκευή έπαιξε 15’ στη νίκη με 1-0 επί της Γεωργίας, παίρνοντας τη θέση του Ντόβκιν. Επίσης, στο 1-1 με την Τσεχία, ο Ρεμπρόφ τον έβαλε στο 80’, πάλι έβγαλε τον ίδιο παίκτη.

Από τον Μάρκο Στάμενιτς λείπουν παιχνίδια και είναι καλό που έπαιξε ισάριθμα 90λεπτα με την φανέλα της Νέας Ζηλανδίας. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί αναντικατάστατο στέλεχός της. Απόδειξη ότι έπαιξε βασικός και μάλιστα σε ολόκληρο το 90λεπτο, στο 3-0 με αντίπαλο την Ταϊτή, σε ματς για την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2026. Επίσης, ο μέσος του Ολυμπιακού έπαιξε βασικός και στην εντός έδρας φιλική νίκη με 4-0 επί της Μαλαισίας. Ο Λορέντσο Πιρόλα κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας. Όμως, δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της με την Ιρλανδία, με την οποία η ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο στάδιο «Νερέο Ρόκο» της Τεργέστης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ