ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Χαμόγελα ξανά για τον Θρύλο και τώρα... Μπράγκα!

Χαμόγελα ξανά για τον Θρύλο και τώρα... Μπράγκα!

Ο Ολυμπιακός έδειξε σφυγμό και είναι εδώ! Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιώντας μία πειστική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο επικράτησε με 2-0 χάρις τα γκολ των Ροντινέι και Ελ Κααμπί και έτσι επέστρεψε στα τρίποντα και το μέλλον είναι λαμπρό, με τους Μουζακίτη και Κωστούλα να αφήνουν το στίγμα τους στο πρώτο τους ματς στο Ναό..Βέβαια για ένα ακόμα ματς δεν έλλειψαν τα διαιτητικά λάθη, με τον Παπαπέτρου να μην αποβάλει τον Μπρόρσον στο 80' για το δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Γουίλιαν.

Με νέο «αίμα» και εκπλήξεις κόντρα στον Ατρόμητο

Με έντονο το ελληνικό στοιχείο και εκπλήξεις παρέταξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον Ολυμπιακό στο Ναό, με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ο Βάσκος τεχνικός θέλοντας να διαχειριστεί τα πολλά ματς, επέλεξε να κάνει αλλαγές και εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα η επιλογή του Ροντινέι ως εξτρέμ και την χρησιμοποίηση των Κωστούλα και Μουζακίτη, αλλά και του Αποστολόπουλου. Πιο συγκεκριμένα, στο τέρμα ήταν ο Τζολάκης . Στην άμυνα, ο Κοστίνια ήταν δεξιά, στόπερ οι Ρέτσος, Κάρμο ενώ στα αριστερά ξεκίνησε ο Αποστολόπουλος. στο κέντρο το δίδυμο Moυζακίτης, Στάμενιτς ενώ μπροστά τους ήταν Ροντινέι, Βέλντε στα «φτερά», ο Ολιβέιρα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κωστούλα.

Το πρώτο ημίχρονο

Με τη γνωστή... συνταγή ο Ολυμπιακός σε άλλο ένα ματς. Πίεση από το πρώτο λεπτό και κυκλοφορία της μπάλας.. Ο Θρύλος έψαξε το γρήγορο γκολ, κλείνοντας τoν Ατρόμητος στην άμυνα του, ο οποίος όσο περνούσε η ώρα ξεμύτιζε και ανέβαινε μέτρα στο γήπεδο. Στο 5’, ο Ροντινέι έκανε μία γλυκιά σέντρα από τα δεξιά και ο Κωστούλας έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Χουτεσιώτης απόκρουσε σε κόρνερ. Οι Πειραιώτες έδειχναν να έχουν διάθεση να πιέσουν με τον Κωστούλα και πιο κάθετα και άμεσα με Μουζακίτη και Ολιβέιρα, με τους Περιστεριώτες να περιμένουν στα καρέ τους και γίνονται απειλητικοί στις αντεπιθέσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβαζαν όλο και περισσότερο την πίεση τους και έψαχναν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα και τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Ροντινέι από την άσπρη βούλα στο 39’, μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Βέλντε από τον Χουτεσιώτη. Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, δίχως να απειληθεί από την ομάδα του Γκαρσία.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο Γουίλιαν πέρασε στην θέση του Βέλντε με τον Μεντιλίμπαρ να θέλει να προσφέρει περισσότερη ποιότητα στην ενδεκάδα και να καθαρίσει το ματς. Στο 53’, ο Αποστολόπουλος έκανε το γέμισμα, ο Κωστούλας έστρωσε υπέροχα με το κεφάλι στον Ροντινέι, ο οποίος εξαπέλυσε μία «οβίδα»,  η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι Πειραιώτες συνέχισαν σε υψηλό τέμπο και ήταν πιο απειλητικοί με τους Ροντινέι και Κοστίνια να «οργώνουν» την δεξιά πλευρά και να είναι η πιο επικίνδυνοι παίκτες. Επτά λεπτά μετά, ο Μουζακίτης έκανε την κάθετη πάσα στον Κοστίνια και εκείνος επιχείρησε το σουτ με το αριστερό και ο Χουτεσιώτης απόκρουσε. Μάλιστα, ο αρκετά δραστήριος Πορτογάλος μπακ έκανε μία σέντρα-σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Λίγα λεπτά και συγκεκριμένα και συγκεκριμένα  στο 75’, Ο Μουζακίτης έκανε μία τρομερή ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτης της άμυνας, εκεί που βρέθηκε ο Μαροκινός φορ, ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία κατέβασε την μπάλα και με ωραία πλασέ έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά, ο Μπόρσον έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Γουίλιαν από πίσω και ο Παπαπέτρου αντί να τον αποβάλλει απευθείας, του έδωσε κίτρινη κάρτα παρότι το είδα στο μόνιτορ. Στα εναπομείναντα λεπτά μετά, Τσικίνιο και Ροντινέι είχαν τις στιγμές τους αλλά το 2-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ