ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το «όπλο» του 3-5-2 για την Λιόν

 Το «όπλο» του 3-5-2 για την Λιόν

Όπως ο Ολυμπιακός έχει τη δύσκολη «αποστολή» στην έδρα του Άρη, έτσι και η Λιόν, πριν από τη «μάχη» της με τους Πειραιώτες, θα κληθεί να δώσει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, με αντίπαλο την Μαρσέιγ, ως γηπεδούχος. Ο Πιερ Σαζ, ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού φαίνεται πως προσπαθεί να «αναγεννήσει» την ομάδα του μετά από το άσχημο ξεκίνημα και το… φάρμακο που έχει βρει ακούσει στον σχηματισμό του 3-5-2.

 Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα, ο Γάλλος τεχνικός να στηριζόταν στο 4-3-3 και το 3-4-3, αλλά όπως φαίνεται, το σύστημα με τους πέντε παίκτες στο κέντρο είναι αυτό που τον βγάζει από την κρίση και αν και είναι πολύ νωρίς, θα μπορούσε να είναι και το επικρατέστερο και για τον αγώνα της Πέμπτης. Στη μια περίπτωση ήρθε η νίκη με 4-3 επί του Στρασβούργου και ακολούθησε και το 0-0 με την Λανς. Στο ένα παιχνίδι έπεσαν τα γκολ.. βροχή, στο άλλο «κόλλησαν» στη «λευκή» ισοπαλία, αλλά σημασία έχει πως έδωσαν βαθμούς στην Λιόν.

Μάλιστα, μεταξύ αυτών των δύο αγώνων υπήρξε μόλις μια αλλαγή προσώπου, στην κορυφή της επίθεσης. Εκεί όπου δίπλα στον Λακαζέτ έπαιξε ο Μικαουτάζντε και στο άλλο ο Ορμπάν. Αναφορικά με τις υπόλοιπες δέκα θέσεις, τα πράγματα ήταν ίδια. Ο Λουκάς Περί ήταν ο τερματοφύλακας και η τριάδα στο κέντρο της άμυνας από τα αριστερά προς τα δεξιά, αποτελούνταν από τους Νιακάτε, Τσαλέτα-Τσαρ και Μάτα. Στη μεσαία γραμμή, οι πέντε παίκτες από τα αριστερά προς τα δεξιά αντίστοιχα, ήταν οι Άμπνερ, Μάτιτς, Τολίσο, Κακερέ και Μειτλάντ Νάιλς.    

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ