ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Κρούσεις» από την αγγλική ελίτ!

«Κρούσεις» από την αγγλική ελίτ!

Συνεχίζονται οι αναφορές στον Τύπο της Βραζιλίας για την επιλογή του Γουίλιαν να παίξει στον Ολυμπιακό και οι συμπατριώτες του, στάθηκαν και στο γεγονός πως ο παίκτης είχε «κρούσεις» από ομάδες Πρέμιερ Λιγκ.

«Πώς ο Γουίλιαν κατέληξε στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έδωσε προτεραιότητα στους συλλόγους της Premier League, αλλά αφήνει την Αγγλία για να παλέψει για τίτλους στην Ελλάδα. Αφού αποχαιρέτησε τη Φούλαμ, περίμενε μέχρι το τελευταίο λεπτό της μεταγραφικής περιόδου για να συνεχίσει στην Πρέμιερ Λιγκ . Όμως η μοίρα του θα είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο» ανέφερε ρεπορτάζ του trivela.com.br και συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε αυτή τη Δευτέρα την υπογραφή του 36χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού. Το συμβόλαιο ισχύει για μία σεζόν.

Ο Γουίλιαν είχε συνομιλίες με την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ απέρριψε άλλες προτάσεις από την Πρέμιερ Λιγκ.

Από τότε που πήρε την απόφαση να φύγει από τη Φούλαμ στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Γουίλιαν έδωσε απόλυτη προτεραιότητα στην παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ερωτευμένος με την πόλη του Λονδίνου, σκόπευε να «ανέβει» στο επόμενο επίπεδο και περίμενε προτάσεις από συλλόγους που πάλευαν για μεγαλύτερους στόχους στο πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός μάλιστα είχε συνομιλίες με την Τσέλσι, όπου είναι είδωλο, και με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γουίλιαν μάλιστα συζήτησε απευθείας με τον Τοντ Μπόουλι, ιδιοκτήτη της Τσέλσι. Στην περίπτωση της Γιουνάιτεντ, ο προπονητής Τεν Χαχ είναι λάτρης του Βραζιλιάνου και τον είχε ήδη προσεγγίσει στο προηγούμενο μεταγραφικό παράθυρο. Ωστόσο, δεν υπήρξε πρόοδος σε κανένα μέτωπο.

Εκτός από τα δύο μέλη των «Big Six» , η Γουλβς και η Νότιγχαμ Φόρεστ έκαναν προσφορές στον επιθετικό. Η Φόρεστ ανήκει στον Έλληνα Ευάγγελο Μαρινάκη, ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Ο Γουίλιαν, ωστόσο, κατάλαβε ότι δεν είχε νόημα να ανταλλάξει τη Φούλαμ με μια άλλη ομάδα που αγωνίζεται στο κάτω μέρος του βαθμολογικού πίνακα».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ