ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη Λαμία για το «απόλυτο»!

Στη Λαμία για το «απόλυτο»!

Πάει και η Καλλιθέα, πέρασε και αυτό. Παρέμεινε αήττητος και στην πρώτη θέση και την δεύυτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και πλέον όλοι στην ομάδα ασχολούνται αποκλειστικά με τη Λαμία, για την τρίτη αγωνιστική της Super League, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο «Aθ. Διάκος», το Σαββάτο (31/8, 19:30), με στόχο το «τρία στα τρία» πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν πρόκειται για ένα εύκολο παιχνίδι, πέρσι στην κανονική διάρκεια την είχε πατήσει και είχε ηττηθεί με 1-0. Τα ματς στην Επαρχία είναι ύπουλα και αν δεν είσαι σοβαρός και αποτελεσματικός την πληρώνεις.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, περιμένει το Σαββάτο κόντρα στους Φθιώτες, όχι μόνο να έρθει η νίκη, αλλά να παρουσιάσει και πιο πειστικό πρόσωπο η ομάδα του.

Θα είναι διαθέσιμος ο Νταβίντ Κάρμο για το ματς με την Λαμία όμως κι έτσι ο Ολυμπιακός θα επαναφέρει και την ηρεμία, που προσδίδει ο διεθνής άσος, στην άμυνα του. Γιατί αν ένα παιχνίδι δείχνει πως πάει να στραβώσει, η αμυντική λειτουργία είναι αυτή που θα… καθαρίσει.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να έχουν το βράδυ της 31ης Αυγούστου, το «απόλυτο». Και ενώ το πρόγραμμα θα είναι βατό και στην επιστροφή στο πρωτάθλημα, την 4η αγωνιστική, όταν ο Θρύλος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ