ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τεράστια σημασία να γίνει το 3/3!

Τεράστια σημασία να γίνει το 3/3!

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, ωστόσο αρκετοί τομείς χρειάζονται ακόμα δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Για αυτό και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δοκιμάζει όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πλησιάσει την ιδανική εικόνα που ο ίδιος θέλει για τον Θρύλο της επόμενης ημέρας.

Βήμα-βήμα θα παρουσιάζει και καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι του, όπως είδαμε και στις πρώτες δύο αγωνιστικές Ο Βάσκος τεχνικός είδε στο τελευταίο χρονικά ματς με την Καλλιθέα δυνατά σημεία και παθογένειες, προσπαθώντας να τα ενισχύσει και να τις ελαττώσει, αντίστοιχα.

Στα θετικά κι εκείνο που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι οι βαθμοί. Έχει το απόλυτο, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και αυτό μετράει, αφού η εποχή είναι… επικίνδυνη για γκέλες, βλέπε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έχασαν βαθμούς με το… καλημέρα της σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τελειοποιήσει το ρόστερ τους, αφού θα κάνουν κι άλλες μεταγραφές και ακόμα δεν έχουν τον επιθυμητό ρυθμό.

Είδαμε μερικά διαστήματα να μην πατάει καλά η ομάδα και να δίνει επιπόλαια την μπάλα στον αντίπαλο. Αυτό εν μέρει είναι λογικό αυτό να μην μπορούν να το υπηρετήσουν σε όλο το 90λεπτο οι Πειραιώτες, αφού είναι αρχή ακόμα και θέλουν επίσημα ματς περισσότερο για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο και ρολάρουν.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όταν θα μπουν όλα τα σημαντικά κομμάτια στο… παζλ του Ολυμπιακού και ρολάρει. Η ομάδα «φωνάζει» πως θα είναι στα φαβορί για τον τίτλο και θα είναι ασυναγώνιστη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ