ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι παρατηρήσεις του «Μέντι» στον Βέλντε

Οι παρατηρήσεις του «Μέντι» στον Βέλντε

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε τελικά αυτό που ήθελε κόντρα στην Καλλιθέα, δυσκολεύοντας τον εαυτό του, αλλά εν τέλει βρήκε την λύση και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μοίραζε όλη την ώρα «μπράβο».

Είχε και παρατηρήσεις το... μενού την ώρα του αγώνα αφού ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και σ' αυτό το ματς λοιπόν υπήρξαν πράγματα που δεν άρεσαν στον Βάσκο τεχνικό.

Ο «Μέντι» με τη γλώσσα του σώματος και μόνο, έδειχνε προβληματισμένος. Αντιδρούσε με εκνευρισμό και χθες, όπως όταν έβλεπε τις κακές αντιδράσεις των παικτών του στο ματς της πρεμιέρας με τον Βόλο

Για παράδειγμα, παρατηρήσεις δέχθηκε ο Κρίστοφερ Βέλντε, παρόλο που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό 20λεπτο, πετυχαίνοντας το πρώτο του επίσημο τέρμα με τα «ερυθρόλευκα», είχε και ψεγάδια που έκαναν έξαλλο τον προπονητή του.

Χαρακτηριστικό ήταν το σημείο της διακοπής για το cooling break, όπου ο Ισπανός τεχνικός είχε πάρει από το χέρι και μιλούσε σε έντονο ύφος στον Νορβηγό εξτρέμ και τους ζητούσε να παίζει πιο απλά, να μην κουβαλάει την μπάλα και δημιουργούνται προϋποθέσεις επίθεσης για τους αντιπάλους. Και επίσης, ζητούσε καλύτερη κάλυψη και συνεννόηση με τον Ορτέγκα, όταν ο Αργεντινός μπακ ανέβαινε στην επίθεση.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ