ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλο και πιο καθοριστικός ο Βέλντε!

Όλο και πιο καθοριστικός ο Βέλντε!

Χωρίς αμφιβολία, ο Κρίστοφερ Βέλντε ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό. Ο χρόνος προσαρμογής δεν του ήταν απαραίτητος και αμέσως έδειξε τι μπορεί να κάνει στον αγωνιστικό χώρο, σκοράροντας στο ντεμπούτο του, πέντε λεπτά αφότου μπήκε στο ματς.

Στα επίσημα παιχνίδια δεν θα μπορούσε να μην συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Το ματς με την Καλλιθέα είναι άκρως ενδεικτικό για τη συνεισφορά του Νορβηγού εξτρέμ, στο «ερυθρόλευκο» παιχνίδι. Μάλιστα, σε σημαντική μερίδα του κόσμου η περίπτωσή του θυμίζει αρκετά αυτήν του Κέβιν Μιραλάς.

Η φάση του γκολ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ασίστ του Ορτέγκα είναι εξαιρετική, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο «τρυπά» τα αντίπαλα μετόπισθεν ο Βέλντε αποτελεί τη... μισή αρχοντιά. Κάθετη κίνηση που δείχνει απόλυτα πόσο επικίνδυνος είναι σαν παίκτης, αλλά και κατά πόσο «λύνει» τα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όχι μόνο για αυτόν τον λόγο. Η προσφορά του είναι τεράστια στο επιθετικό build up του Ολυμπιακού. Βοηθά όχι μόνο εκτελεστικά, αλλά και δημιουργικά, ενώ ανοίγει χώρους και για τους συμπαίκτες του. Επιπλέον, αποτελεί έναν πολύ κινητικό παίκτη, με ή χωρίς τη μπάλα, που διαβάζει άρτια την κάθε φάση.

Αυτή την ενέργεια επιζητά ο «Μέντι» και ο Βέλντε του τη δίνει στο... πιάτο, ανεβάζοντας επίπεδο την επίθεση του Ολυμπιακού. Σκεφτείτε μόνο τι μπορούμε να δούμε στο μέλλον από έναν παίκτη ο οποίος βρίσκεται μόλις ένα μήνα στην ομάδα και έχει γίνει τόσο επιδραστικός για το παιχνίδι της.

Το πρώτο γκολ στην Stoiximan Super League αποτελεί έξτρα ψυχολογική, και όχι μόνο, ώθηση για μία καλύτερη συνέχεια. Ο ίδιος φαίνεται ότι δεν επαναπαύθηκε στην εξαιρετική εικόνα της προετοιμασίας και είναι έτοιμος για ακόμα καλύτερα πράγματα, μέσα στη χρονιά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ