ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όχι μόνο τρίποντο, αλλά και θέαμα

Όχι μόνο τρίποντο, αλλά και θέαμα

Το καθήκον του θέλει να κάνει απόψε, απέναντι στην Athens Kallithea, ο Ολυμπιακός. Ήδη στον Πειραιά γνωρίζουν πως τίποτα δεν είναι εύκολο και έχουν δει τους… ανταγωνιστές τους, όπως η ΑΕΚ, να έχει ήδη εντός έδρας «γκέλα», με το 1-1 απέναντι στην Λαμία και ο Παναθηναϊκός είχε δεχτεί «σφαλιάρα» στο ΟΑΚΑ, με 0-1 από τον Astera AKTOR, στην πρεμιέρα, ο Ολυμπιακός δε θέλει να την… πατήσει.

 Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έθελξαν με την απόδοση τους στο Πανθεσσαλικό, την 1η αγωνιστική, κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης με αντίπαλο τον Βόλο, αλλά σίγουρα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, περιμένει απόψε κόντρα στους «νεοφώτιστους», όχι μόνο να έρθει η νίκη, αλλά να παρουσιάσει και πιο πειστικό πρόσωπο η ομάδα του. Εξάλλου, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά η ομάδα μου θα έπρεπε να ήταν πιο επιθετική».

 Το κίνητρο είναι μεγάλο στον Πειραιά, αφού μιλάμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο και σίγουρα η ομάδα – που ακόμα ενισχύεται- θέλει να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα δώσει δυναμικό «παρών» στις εξέδρες. Σημειώνεται, πως πριν από τη διακοπή, ο Ολυμπιακός έχει να παίξει το Σάββατο και στην Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα. Και στόχος των Πειραιωτών είναι να έχουν το βράδυ της 31ης Αυγούστου, το «απόλυτο». Και ενώ το πρόγραμμα θα είναι βατό και στην επιστροφή στο πρωτάθλημα, την 4η αγωνιστική, όταν ο θρύλος θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ