ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο «κάστρο» του, για το 2/2!

Στο «κάστρο» του, για το 2/2!

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει ο Ολυμπιακός! Απόψε, Δευτέρα (26/8) στις 20:30, ο Θρύλος υποδέχεται τον Καλλιθέα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με στόχο το «δύο στα δύο».

Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα επί του Βόλου και το 2-0 στο Πανθεσσαλικό, οι Πειραιώτες θέλουν κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας, να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να «χτίσουν» σερί στο πρωτάθλημα.

Βεβαίως, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει τη νίκη, ταυτόχρονα όμως να δει και αγωνιστική πρόοδο από το σύνολό του. Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν έχοντας τη στήριξη 27.000 και πλέον φίλων τους στο Ναό, επιθυμώντας προφανώς να τους ικανοποιήσουν.

Στο αποψινό ματς με την Καλλιθέα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την Stoiximan Super League, ο «Μέντι» δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Ρέτσο και τους πέντε πιτσιρικάδες που αγωνίστηκαν στον τελικό του Διηπειρωτικό Κύπελλο U20 (Κουτσίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Μουζακίτης και Μπακούλας). Από την άλλη, για πρώτη φορά στις επιλογές του Βάσκου τεχνικού τέθηκε ο Ντάνι Γκαρθία.

Θυμίζουμε την αποστολή:

Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Ντάνι Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Ζέλσον Μαρτίνς, Έσε, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ