ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Με στόχο το εντός έδρας «ποδαρικό» στο πρωτάθλημα ο Θρύλος!

Με στόχο το εντός έδρας «ποδαρικό» στο πρωτάθλημα ο Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να κάνει το «2 στα 2» στην Stoiximan Super League και να ανοίξει λογαριασμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για φέτος. Αντίπαλός του η Athens Kallithea, το βράδυ της Δευτέρας (26/8, 20:30).

Με την επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο, μάλιστα, το συγκεκριμένο ματς θα μοιάζει ακόμα περισσότερο με γιορτή. Μιλάμε για το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο Ναό, μετά την κατάκτηση του Conference League. Μάλιστα οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν πάρει ήδη το μήνυμα.

Ήδη έχουν βρει κάτοχο για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση περίπου 27.000 εισιτήρια. Δείγμα του πόσο γουστάρει αυτή την ομάδα ο κόσμος και θέλει να την στηρίξει. Το είδαμε και στο Πανθεσσαλικό, όμως στο σπίτι είναι... αλλιώς.

Ένας Ολυμπιακός άκρως επιθετικός που τόσο με βάση τη δική του εικόνα, όσο και των αντιπάλων του, φαντάζει απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για αυτό θέλει να δείχνει την καλύτερη δυνατή εικόνα σε τέτοια παιχνίδια και να τα κερδίζει, εύκολα ή δύσκολα.

Ο Θρύλος του Μεντιλίμπαρ διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Με την έλευση Κάρμο, η ανασταλτική γραμμή θα βρει την «ταυτότητά» της και θα συμβάλλει στην απογείωση των Πειραιωτών. Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και η επικράτηση κόντρα στην Athens Kallithea θεωρείται φυσικό επόμενο.

Νίκες εντός προγράμματος, που συμβάλλουν ωστόσο ευεργετικά στο ψυχολογικό κομμάτι και τονώνουν την αυτοπεποίθηση των παικτών, αλλά και του προπονητή. Όταν, δε, γίνονται σε ένα εξαιρετικό κλίμα, όπως αυτό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα.

Ο Θρύλος το μόνο που έχει να κάνει είναι τη δουλειά του. Με νίκη θα βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος, όντας η μόνη ομάδα (μαζί με τον ΠΑΟΚ) που έχει το απόλυτο. Μία καλή αρχή, για μία ιδανική συνέχεια, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Βήμα-βήμα για το 48ο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμα μία παράσταση, κόντρα στην Καλλιθέα, και εμείς «Πάμε στου Καραϊσκάκη και αυτή τη... Δευτέρα»!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ