ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Λαμπρό» το μέλλον του Κουτσίδη!

«Λαμπρό» το μέλλον του Κουτσίδη!

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κόντρα στη Φλαμένγκο, το βράδυ του Σαββάτου και, παρά την ήττα στο τέλος με 2-1, «έκλεψε» τις εντυπώσεις. Πολλοί ποδοσφαιριστές έδειξαν, με την παρουσία τους, ότι το μέλλον ανήκει σε αυτή την ομάδα.

Ανάμεσά τους και ο Ισίσωρος Κουτσίδης. Ο 19χρονος μπακ απέδειξε ότι η παρουσία του στην πρώτη ομάδα και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μονάχα τυχαία δεν ήταν. Ορμώμενος από αυτό, ο σέντερ μπακ από τη Δράμα έβαλε δύσκολα στους Βραζιλιάνους.

Μέσα σε όλες τις φάσεις, λειτούργησε ευεργετικά για την «ερυθρόλευκη» άμυνα σε πολλές περιπτώσεις. Το σημαντικότερο όλων είναι η σταθερότητα που επέδειξε, μαζί με τη συμπεριφορά του, σε αρκετές στιγμές του αγώνα. Μέσω αυτών, φαίνεται να δημιουργεί μία σιγουριά στα μετόπισθεν, ειδικά αν συνεχίσει την καλή δουλειά.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που διαβάζει ιδανικά κάθε φάση και λειτουργεί ανάλογα. Το ψηλό παιχνίδι μοιάζει να είναι το «φόρτε» του, κάτι που απέδειξε και στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Νέων. Μία παρουσία, η οποία δεν καθησυχάζει τους αντίπαλους επιτιθέμενους.

Σωστές παρεμβάσεις στις φάσεις, με κοψίματα και κλεψίματα, τα οποία συνδυάζει με καλό δημιουργικό παιχνίδι. Επιπλέον, ο Κουτσίδης καλύπτει σωστά και ξέρει να «επιβάλλεται» στον αντίπαλο.

Ένας μπακ με σωστές προδιαγραφές, που έχει ξεκινήσει από μία ομάδα που κατέκτησε το Youth League. Αυτό από μόνο του λέει πολλά. Το ίδιος και η συνέχεια, που τον έφερε στην «πόρτα» της πρώτης ομάδας. Εκεί όπου είχε μία αξιόλογη παρουσία, στην pre-season, συνεχίζοντας στο ίδιο «τέμπο» για τα… ακόμα καλύτερα.

Ο νεαρός αμυντικός αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους μπορεί να «χτίσει» ο Ολυμπιακός την ομάδα του «αύριο». Φτάνει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, για να ενισχύσει τα προτερήματα και να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Σίγουρα για αυτό έχει τα κατάλληλα εφόδια, έχοντας στο πλευρό του τους σωστούς ανθρώπους, τόσο από πλευράς προπονητών, όσο και από άποψη παικτών.

Η εμφάνιση στο Ρίο πρέπει να αποτελέσει «όπλο» για μία πιο δυνατή συνέχεια, ώστε οι κόποι και η δουλειά του Κουτσίδη να ανταμειφθούν.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ